Jump to content

Ruby

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ruby


  1. aceeasi problema am avut-o si eu . am reglat directia in toate planurile pe 0 ,nici o modificare , am echilibrat toate rotile, , nimic , am schimbat toate jantele si cauciucurile, nimic . in final am ajuns la service-ul de pe Magheru unde am facut rectificarea discurilor. au avut de lucru la ele , dar acum totul e normal nu vibratii in mers si nici la franari . Deci ! trebuie facuta o verificare a ovalizarii discurilor.


  2. barele de plastic se gasesc de cumparat , in jur de 400.000 bucata ,se pot inlocui relativ usor der cu mare atentie pentru a nu se rupe clamele de fixare. in caz ca se intampla asa ceva trebuie cumparate altele , pentru a refixa bine noile bare . portbagaje se gasesc in targul Vitan , la 40 RON /buc. usor de montat si demontat. daca doriti detalii bazate pe propria-mi experienta le ofer cu placere si la tf 0721.670.300


  3. regret ca trebuie sa contrazic , dar am avut un Cielo GLE ,1995, primele modele aduse din Coreea care au avut discuri de frana neventilate, iar cand am vrut sa montez ventilate , nu se potriveau. referitor la schimbarea lichidului de frana e BINE sa respecti ce spune cartea , la...km sau la ...ani . am vandut masina dupa 11 ani fara sa fac un schimb sau sa am probleme cu frana , deci , cred ca depinde si de calitatea lichidului.

 

×
×
  • Create New...