Jump to content

Tresty

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tresty


  1. Oare daca se incalzeste fata usii cu un feon nu ar fi mai bine ? Insistat mai mult in zona minerului. Eu sint aproape sigur ca se va transmite caldura in interiorul usii si poate va fi suficient pentru a dezgheta/debloca mecanismul. Pina la urma, nu asta se intimpla cind reusesti sa intri (cumva, pe o usa) in masina si pornesti motorul ?

     

    Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

     

    Si nu, nu se deschide usa pasagerului, ar fi fost mult prea frumos sa fie asa...

     

    Din pacate, posibilitatea de incalzire cu feon-ul, desi buna, e cam fantezista, masina e la mama naibii in parcarea firmei, mi-ar trebui vreo 20 de prelungitoare...

     

    Ma gandeam sa incerc ceva ca in filme, cu rigla intre geam si cheder, in dreptul usii, poate sare siguranta. Sau, daca tot s-a rupt butucul pe stanga, poate prin interiorul locasului de butuc, insa n-am nici cea mai vaga idee cum arata interiorul usii si n-am gasit nici o schema nimic...


  2. Bun gasit in primul rand, as dori si eu daca se poate ajutor intr-o problema (functia search nu mi-a fost de mare ajutor...)

     

    Problema a aparut joi, in timpul ninsorii puternice, cand am incercat sa deschid masina (nu are alarma, doar inchidere centralizata - se deschide doar din cheie). Nici usa din stanga, nici cea din dreapta nu se pot deschide, desi cheia face cursa pana la capat, siguranta nu sare. Am consumat 2 spray-uri de deschis usi, incercat cu cheie incalzita cu bricheta...si nimic. Problema e ca mai nou, masina fiind de firma, au mai incercat si altii sa o deschida, iar butucul de la sofer acum e rupt de tot... si masina inca nu e deschisa.

     

    Intrebarea e, cum pot sa intru in ea?

 

×
×
  • Create New...