Jump to content

emathe

Membru
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by emathe


  1. Salut

    Am si eu o problema si niste intrebari:

    Am observat, ca la motor se aude un zgomot (ca un greieras), pe care l-am localizat ca ar veni de la valva PCV si intr-adevar asa a fost. Am avut o valva ramasa de la Matiz, cu care am inlocuit-o. Am facut reset+I.L,zgomotul a disparut, dar cand pornesc motorul, turatia scade pentru 2-3 secunde la aproape 0, cateodata oprind de tot. Daca-l pun pe cel vechi, nu se intampla acesta. Acuma nu stiu, valva nu s-ar potrivi de la Matiz, sau este defecta?


  2. Asta cu stanga - dreapta trebuie analizat mai concret, ca si eu am avut aceasi problema si am schimbat degeaba rulmentul din dreapta, zgomotele ramanand. Atunci am ridicat masina si am invartit cu mana rotile din fata. se auzea perfect huruitul din rulmentul stang, care dupa ce a fost schimbat, peoblema s-a rezolvat imediat. N-am crezut, ca se poate auzi atat de bine de la o simpla rotire a rotilor zgomotele din rulmenti.


  3. De 2-3 luni se aude un huruit din parte stanga a masinii, mai ales cand iau curba spre dreapta. Initial am crezut, ca este de la anvelopele de iarna, dar cand le-am schimbat cu cele de vara, tot asa a ramas. Am citit, ca simptomele ar fi de la rulmenti asa ca a fost schimbat rulmentu fata-stanga. Mare a fost dezamagirea, cand am constatat, ca nimic nu s-a schimbat.Acuma chiar nu stiu ce sa mai fac sa nu cheltui banii degeaba.


  4. Trebuie sa schimb sabotii de frana spate ,si nu stiu exact ce tip trebuie sa caut ca sa fie mai de calitate. M-am uitat la Ferodo, dar acolo nu exista, numai placute pt. frana din fata. Exista un cod ceva, dupa care se poate cauta? Aveo 1.2 -2007

    Multumesc


  5. Legat de Autostrada Transilvania, am tot auzit vorbe dar nimeni nu a reusit sa-mi explice concret cum stau lucrurile. Traseul Turda - Gilau l-am folosit, mai sint si alte tronsoane date in folosinta? Pina la Brasov m-ar interesa, daca este cineva in masura sa-mi raspunda cu exactitate, de unde - pina unde.Multam.

    In zilele acestea va fi data in folosinta segmentul Campia Turzii-Turda, chiar de la intrarea in CT dinspre Tg. Mures, asa ca scapam de trei orase de traversat(CT, Turda si Cluj)


  6. Cumpar 4 jenti de tabla Cielo sau Aveo 14", J5.5-6, diametru pt butuc 56.6 in stare buna.

     

    Pentru a evita utilizatorii care se înregistrează doar pentru a mai vinde câte ceva, în secţiunea BURSA subiectele noi vor apărea doar după ce vor fi aprobate de un moderator.


  7. Am scapat si eu de vibratii, mai intai am crezut ca trebuie sa iau anvelope noi, ca de echilibrat am fost in 3 locuri diferite si tot vibra. Le-am dus rotile la un atelier, care se ocupa numai de jante, unde s-a constatat, ca 3 din patru jenti erau deformate, cea ce nu s-a vazut cu ochiul liber, ci numai in dispozitiv. Asa am economisit cel putin 500 lei, totul mi-a costat 120.

 

×
×
  • Create New...