Jump to content

fulgerica

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fulgerica


  1. buna

     

    am un cielo din 2003 cu GPL din fabrica pe el si de ceva timp am probleme mari la motor.Prima data cand s-a intamplat eram in trafic si s-a oprit motorul(s-au aprins toate becurile in bord-cele care se aprind cand se pune contactul) mi s-a spus ca e bobina de inductie, am schimbat-o.Apoi aceleasi simptome, cand se incalzea motorul si ajungea la temperature normala se opera. Am dus-o la service specializat, acolo pe tester nimic, mi-a schimbat iar bobina de inductie si o piesa electrica din fata radiatorului.A mers 100 km si iar aceleasi opriri in trafic cand se incalzea motorul(acul intre cele doua puncte) se opreste.Daca stau sa se raceasca motorul merge dar cand acul ajunge iar intre cele doua puncte motorul moare brusc.

     

    Nu stiu ce sa ma mai fac poate are un coleg o sugestie.Cei de la service merg prin excludere si ma pun sa cumpar tot motorul ce sa fac?.

     

    Multumesc anticipat pentru sfaturi.

     

    salutare

     

    pot sa spun ca am aproape aceeasi problema,cand se incalzeste flucueaza relantiul destul de mult.

    mentionez ca am un executiv din 2003 cu gpl pus ulterior,relantiul fluctueaza si pe gaz si pe benzina.

    am schimbat bujiile si fisele la recomandarea unui specialist,nu a mai facut o scurta perioada pana s-a incalzit bine dupa care a inceput sa faca mai rau,aproape se opreste motorul la relanti.

     

    ce ma sfatuiti?


  2. _________________________________________

     

    Copilu'? De ce nu intrebi pe aproape... Stii doar ca am nubira si ca am migrat la 16... 4 bucati am in garaj... stau si ma incurca... cu gume noi pe ele... 185/65 r14... Rotile au fost pe masina mea si nu au probleme. Sunt si echilibrate. Una din jante este ciupita, asa am cumparat masina si nu am avut nici o problema la echilibrare. Nici nu m-a interesat sa o repar , desi acum stand si gandindu-ma nu e chiar asa de mare reparatia. Necesita o sablare si o vopsire de la calitate. Eun am incercat sa le vopsesc dar a iesit aiurea... Urma sa le sablez dar am trecut la 16. Dar ce pot sa spun, calitativ sunt excelente... Sunt pt drumurile Romaniei... Pretul? Ne intelegem noi...

     

     

    salut,

    un pret se poate?


  3. salutare forumisti,

     

    Ddeschid acest topic pentru cei care vor sa cunoasca rulotismul adevarat.

    Citeam zilele trcute pe un forum ca acest "sport este foarte scump" ceea ce nu este real.

    Ddaca doriti super confort este dar daca va multumiti cu strictul necesar este destul de ieftin.

    pentru lamuriri va stau la dispozitie.

 

×
×
  • Create New...