Jump to content

addi

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by addi


  1. Chiar daca nimeni nu a catadicsit sa-nu dea o solutie am rezolvat problema. Am scos furtunul ala gros de admisie aer si am sters cu o carpa pe langa clapeta bine, bine si acuma relantiul toarce. :lavolan:

     

    Da..., m-am inselat. Relantiu iar o ia razna... Deci nu am facut nimic. Eu nu stiu ce e aia Reset la ECM si nici cum se face, dar ceva imi spune (poate ignoranta...) ca nu ma va ajuta cu nimic. O sa mai incerc sa dau cu niste WD40 (ca altceva nu am) pe acolo pe unde am incercat cu laveta si cu aerul din plamani. Daca nici asta nu o sa faca diferenta ... iarasi service :rolleyes:


  2. Salut! am o problema (cielo '95): porneste bine dar dupa 10 min de condus motorul ramane turat la relanti. Daca il opresc si il pornesc imediat relantiul e normal. apoi iarasi creste dupa ceva condus si... tot asa... Are cineva vreo idee ce ar putea fi? :redface:

     

     

    Chiar daca nimeni nu a catadicsit sa-nu dea o solutie am rezolvat problema. Am scos furtunul ala gros de admisie aer si am sters cu o carpa pe langa clapeta bine, bine si acuma relantiul toarce. :lavolan:

 

×
×
  • Create New...