Jump to content

iulik_ro

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iulik_ro


  1. Tbird, intrebai de amortizoare meyle! de ce nu iti mergi pe sachs daca vrei niste amortizoare bune? Eu am comandat 2 Sachs SuperTouring gaz pe spate si 2 arcuri Kilen! Marti le schimb si abia astept sa vad diferenta :banana: , mai ales ca acum am gasit o spira rupta la un arc pe spate! Sachs e o firma de renume in amortizoare, nu zic ca cea mai buna dar decat sa iei un amortizor mai ieftin si no name si dupe un sa crape, mai bine iti iei o firma buna si ai cat de cat o garantie! Opel, pe langa multe marci, trimite din fabrica masini echipate cu amortizoare sachs! bafta si numai bine, apropo e frumoasa tare masina cu jantele de vara :X


  2. Mi-am facut si eu schimbul de ulei azi! Am folosit Mobil 10w-40 in defavoarea Bixxolului! Dupa primii kilometri cu masina, diferenta e enorma! In primul rand silentiozitatea apoi mi s-a parut un pic mai elastica! In fine, se vede ca motorul merge mai degajat, abia il mai aud de afara! :D Mobil are votul meu iar Bixxol la gunoi! 


  3. Gama Bixxol este o gama noua, imbunatatita, cu foarte multi aditivi si detergenti! Si cel mai bun lucru, e ca uleiul e fauct in AUSTRIA, la o rafinarie OMV ( am uitat numele). Sunt uleiuri foarte bune!

     

    P.S.: Lucrez la OMV, si nu va mint! Deasemenea, eu am de 5000 km Bixxol 10w-40 la recomandarile lui Ovi ( caruia ii multumesc)! La urmatorul schimb o sa pun 5w-40. Dupa segmentare, nu a papat gram de ulei!

 

×
×
  • Create New...