Jump to content

mihaiCDZ

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mihaiCDZ


  1. @MCojo :) ) :) ) Nu, frate dar stau prost cu aproximarile. :scarpin:

    Am dat mai inainte cu ruleta. Masina goala parcata pe asfalt, rotile la presiune 2.1@azot ~18 cm de la prag in jos (mijlocul pragului, exact intre usi), probabil ca pe fata e mai putin cu 1 cm, 2 fata de spate, cel putin asa pare, dar nu am masurat ca si asa m-am murdarit ca dracu (deh e nespalata de 3 saptamani masina). :redface:

    Probabil cu 2 oameni inauntru + bagaje se mai micsoreaza cu maxim 2 cm garda + trebuie luat in calcul si balansarea masinii prin gropi. Deci ca sa nu fie probleme ma gandesc cu o marja destul de toleranta ca cea mai mica garda in conditiile in care drumul e denivelat ar fi 10 cm, masina fiind destul de rigida si neinclinandu-se foarte mult. :)

     

    @ticolino

    Nu sunt ingrijorat neaparat de garda masinii (mai stiu si eu sa incalec o groapa sau sa trec peste o denivelare) cat de latimea drumului ca sa fiu sincer, daca imi permite sa fac asemenea manevre de ocolire (vezi poza 1, pare cam mica latimea aia de drum). De asemenea ma ingrijoreaza marginea drumului sa nu fie surupata de viituri, vezi poza 2 sau acoperita de apa, vezi poza 3. Apogeul il reprezinta podul din poza 4. Tot in aceeasi stare este sau l-au reparat localnicii/autoritatile? Sincer ma gandesc ca daca au trecut 2 skoda Superb (mai late si cu garda mai mica) nu e imposibil de trecut cu putina atentie, dar vreau sa fiu precaut si sa stiu la ce ma astept pe bune acolo.

     

    Sursa pozelor este forumul Softpedia ca sa nu existe probleme ca de ce le-am postat aici si daca tin bine minte sunt de anul trecut.

     

    Mersi anticipat pentru eventuale raspunsuri. :lavolan:

     

    P.S. Care ar putea fi probabilitatea sa se intalneasca 2 masini pe o portiune de drum gen cea din poza 1? :D

     

     

     

    apropo de baltoaca din poza 3 ,am ceva amintiri...post-11112-1193653367_thumb.jpg

 

×
×
  • Create New...