Jump to content
 

Sign in to follow this  
drogh

Cielo Korea '95

Recommended Posts

Am si eu un Cielo '95 Korea, full, proaspat achizitionat cu 98000 km la bord, masina nu a fost lovita niciodata si nu are pic de rugina, dar... explicami si mie cum e cu consumul la a ta, ca la a mea mi se pare ca rupe si schimb vitezele normal, si parca la cutia mea intra mai greu cel putin a - I - a, a ta face in halul asta, spunemi si mie ce sa fac, si mai am probleme cu bendixul, care lam cumparat acuma sa il schimb (81 RON), am schimbat uleiul BP 10w40, si filtrul am pus de daewo, acuma am aflat ca tre sa schimb si garnitura de la tacheti ca arunca ulei p'afara, in rest merge bine, si a... se aude un zgomot cand accelerez parca as avea toba sparta, dar nu cred ca este toba ca am bagato pe rampa si nu e nimik, mai shti de la ce poate sa fie, in reste merge binisor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mergi la o scanare in service .Poate ai injectoare murdare care trebuie curatate sau schimbate.In legatura cu intratul in viteza greu poate sa fie de la timonerie iar zgomotul de esapament spart vine de la conul de etansare de la galeria de evacuare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si ce sa fac sa ma duc in service cu ea neaparat si sa schimb evacuare? Cam cat mar duce sa rezolv poblemele de mai sus?

Si unde in Bucuresti as putea sa ma duc la o astfel de scanare, adik undeva unde sa fie bine. O adresa ceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este vorba de piesa nr 4 din figura de mai jos.Este o garnitura conica flexibila care etanseaza saxofonul cu galeria.Scanarea o poti face la un service daewoo din bucuresti.Nu stiu sa iti zic o adresa pentru ca nu sant de acolo.Da o pe forum si gasesti detalii despre service-uri de acolo.

evacuare.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am un cielo tot din 95. Pana acum e totul ok. Am avut unele probleme minore, ca sa le zic asa, trebuind sa schimb timoneria si garnitura de chiuloasa. Ambele fusesera schimbate de vechiul proprietar la un service care se vede treaba ca nu ar trebui nici macar sa existe si au cedat la mine. A, a mai fost o problema cu cureaua de distributie care nu a fost schimbata la timp si s-au ras niste dinti. Insa nu a cauzat alte probleme.

Pentru un service in Bucuresti citeste subiectele despre service din acest forum. MAi mult ca sigur ca o sa te ajute. Cel putin pe mine m-au ajutat.

Succes. :thumbl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...