Jump to content
 

Sign in to follow this  
ionutz_zb

Problema Urgenta-Nu Stiu Ce Sa-I Fac

Recommended Posts

Acum 2 zile mi-am schimbat contactul simontat un casetofon pe masina,am fost la electrician sa fiu sigur ca nu fac vreo prostie,azi dimineata am dat sa pornesc,am pus contactul,s-au aprins becurile in bord,a pornit putin casetofonul si cand sa pornesc s-a auzit ca un bubuit pe la motor.Am dat sa pornesc iar,nu se mai aprinde nimic in bord doar se misca indicatorul la apa iar la automat nu merge,nu se aude nimic,am verificat sigurantele,cand pornesc avaria se aude un bazait continuu in bord,in rest nimic nu functioneza...Ajutati-ma ca luni trebuie sa ma duc la munca si nu pot porni deloc masina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai putea sa incerci sa descrii mai bine acel "bubuit pe la motor". Daca-i zici "bubuit", suna destul de grav... altfel, cred ca mai mult de-o siguranta arsa nu prea avea ce sa se intample.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti recomand sa verifici si bateria, e destul de posibil ca acel bubuit sa fi fost de la baterie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

buna la toata lumea...am nevoie de ajutorul vostru ...am avut probleme cu capacul delcou ...carbunele finit ...(am un matiz din 2002) am gasit si o mica fisura in capac...asta am constat la prima vedere ...nereusind sa pornesc matizul..toate bune si frumoase..am schimbat carbunele in prima faza...dupa montare pornire normala...era seara tarziu nu am mai plecat cu ea de pe loc ...am lasat pe loc 5 min...belea a-2-a zi ...nu mai vrea sa porneasca in niciunfel...am schimbat capacul delcou cu tot cu senzorul optic altfel nu se putea asta e romanica...dupa schimbare senzor optic cu tot caopac delcou tot nu porneste...adevarul ca inainte de schimbarea pieselor respective nu aveam alimentare in bobina ...si nici rest scanteie pt pornire ..acum ...am scanteie la bujii ...invarte motorul ...am invartit corpul senzorului optic ..e un loc anume unde se aseaza tot nu vrea sa porneasca...spuneti ce sa verific ce sa mai schimb?

ps..inainte de a schimba senzor optic cu capac delcou .. am reusit sa o pornesc la cheie de 2-ori acum deloc ...am incercat ..si impinsa ...tot nu vrea...in ideea unui ajutor multumesc tuturor pt un eventual sfat ...sau sfaturi ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...