Jump to content

Sign in to follow this  
crystygye

Service Auto Bucuresti

Recommended Posts

Buna seara!

Am achizionat si eu un Tico.As dori in ianuarie sa cumpar un kit de distributie (am inteles ca e 150 ron.deci merita) si sa il schimb intr-un service care ofera factura/garantie pe lucrare.

Vreau sa imi zica si mie cineva unde mers sa schimbe si cat la costat schimbatul kitului?

Vreau si eu ceva mai ieftin (nu am zis foarte ieftin sau ceva in gen.ceva mai omenesc), dar sa ofere garantie in caz ca imi gresesc lucrarea si imi strica masina.Ca am inteles ca la distributie nu e bine sa ne jucam.

Multumesc frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sal ! Am si eu un tico si am facut distibutia la un service autorizat in Otopeni (daca nu ma insel se numeste GMA AUTOTOTAL) . Vreau sa iti spun ca baietii se misca exemplar , daca iti trebuie ceva anume iti comanda si piese (Am inteles ca au multi distribuitori si vin piesele in 2-3 ore). Ca si pret m-a costat 200 lei dar piesele nu stiu sa iti spun pt ca le am din Dubai cumparate de sora mea care este stewardesa . Inca odata sa sti ca eu unul am fost foarte multumit ! Daca te ajuta numarul de tel este 0721413093

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banuiesc ca pana la aceasta data ti-ai schimbat distributia, daca nu iti recomand service-ul de la apaca - romseki( parca asa se numeste), eu unul am fost multumit de serviciile lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×