Jump to content
Sign in to follow this  
Dragos82

V-ati Cumpara Un Smart?

Recommended Posts

satori> exista smart for two (adica asta mic) brabus

 

intra pe smart.com si selecteaza romania

 

motor 698 cd

55 kw deci vreo 72 de cai

12.3 pana la suta

limitata electronic la 150

deci eu zic ca merita de oras daca ai banii astia

 

ca sa nu mai zic si de design ca e tot brabus :) sau smart roadster 101 cai tot brabus :) vreo 9 sec pana la suta si 190 limitata electronic :)

Share this post


Link to post
Intr-adevar este cam scumputza... Dar frumushica foc

Ce observ eu acum ptr.prima data la Matiz este ca are jenti cu 3 gauri.Oare s-or potrivi la Dacie? :lavolan:

 

Scuzatzi...am vrut sa spun ca Smart-ul are jentile in 3 gauri :redface:

Ma gandesc sa procurez un Matizel si cred ca deaia :">

Share this post


Link to post

La peste 110 km pe ora pe bord scrie "DANGER",nu e gluma.

Share this post


Link to post
De ce merita? Toti ziceti ca merita dar nu inteleg de ce, in afara de faptul ca ocupa putin loc in parcare.

- loc de parcare mic, gasesti loc de parcare fara probleme

- te strecori usor in trafic

- plecind de la premiza ca e mercedes sper sa nu aiba troncaneli si alte probleme

 

fiind o masina de oras nu se pune problema de peste 100/h

Share this post


Link to post

cine a fost in germania va poate confirma ca se merge cu smartul si twingo cu 140 constant pe autostrada. asa ca limita de 135 nu e reala.

incercat eu pe pielea mea.

Share this post


Link to post

aia 5 km in plus erau din cauza ca batea vantul din spate.

 

Shenck, la cat de mica este... nu prea are ce sa scartaie in ea. E mica dar nu este manevrabila (vezi Vaxxi). Oare ce se intampla daca da vreun bucurestean grabit in tine?... Nu, mersi.

 

A ramas ca ma strecor cu ea, nu pentru ca ar foarte manevrabila ci pentru ca e mica, si ca ocupa putin loc in parcare. Doar pentru asta nu as cumpara-o. Alte motive?

Share this post


Link to post

nu. e mai haios ca exteriorul. :>

serios.

Share this post


Link to post

Daca as avea banii necesari si as avea inca o masina pt un drum la munte si la mare mi-as cumpara fara sa ezit un Smart for 2. M-am urcat in ea si este de-a dreptul bestiala, cat despre spatiul interior...pasagerul din dreapte nu sta in cotul tau cum e la tico, iar spatiul la picioare este mult mai mare ca in tico. Esto o masina strict de oras (dar as avea curajul sa merg si pana la munte cu ea :D deh am curajul cu tico) care cu toate ca este un pic cam scupa isi face banii pana la ultimul cent.

Share this post


Link to post

Cat despre siguranta are o caroserie tip monococa (arata ca un ou) si are 3 sau 4stele la crashtest din cate stiu eu. :-?

Share this post


Link to post

eu zic ca 5500 pentru un smart din 2001 e un pret foarte onorabil, daca nu are multi km -- adica sa aiba sub suta de mii. altfel eu mi-as lua o masina de-asta. cand am cautat matizul am gasit si un smart tot asa pe la 5000 eur, doar ca avea 200 si ceva de mii de km.

Share this post


Link to post

In primul rand e o masina cu 2 locuri adica cit o motocicleta, ieftina nu m-i se pare ( de trei ori mai scumpa ca un matiz ) si intr-adevar e facuta in colaborare cu mercedes dar n-o sa vedeti pe nici un smart scris mercedes, respectiv steaua mercedes ( probabil le-a fost jena celor de la mercedes sa apara cu asemenea masina ); cu un smart forfour as fi de acord...

Share this post


Link to post

Eu unul as lua asa ceva pentru nevasta'mea cu siguranta ... am mers vre-o citeva sute bune de kilometrii pe un Smart ... cam instabil in viraje (nu am exagerat ca-mi era frica) si atinge lejer 135Km/h (mai mult nu i-am dat din acelasi motiv, ca talpa la peda mai era ceva ceva ... ); e beton la plecari de la stop (probabil din cauza cutiei secventiale - nu trebuie decat sa apesi pe acceleratie).. pleci primul da dupa aia te depasesc toti ceilalti  <img src= "> ; interiorul ca finisaj e comparabil cu al unei masini vestice, foarte finut, foarte dragut; mai ai si ceva ceva loc in "spate" pentru bagaje; e beton la parcarile din Bucuresti, intri mai pe oriunde si te strecori mai ceva ca un tico sau matiz.

Dar fratilor .. cand deschizi usa si vezi ca roata din spate e sub scaunul tau te cam apuca nebunia, din interior privind insa e super ok .. pare chiar mai spatioasa decat un matiz ...

 

Deci .. per total, de-as avea banii si nu as avea ce face cu ei, i-as lua consoartei o asemenea jucarie ... :">

Share this post


Link to post

Ana, pe la dezmembrari nu s-or gasi niste ceasuri de-alea de Smart? unul din ele e turometru?

... stiu ca Oltcitistii alearga dupa jante de aliaj de Smart, sint singurele in 3 prezoane care merg pe Oltcit si nu sint turcesti.

 

In rest, e cam ca un Matiz taiat dupa montantul B si cred ca e mai spatios in fata decit Maty ... avind in vedere ca 75% din rulajul masinii mele l-am facut cu maxim 2 pasgeri si cel mult o geanta de voiaj, aproape s-ar renta un gindac de-asta, dar pretul e prohibitiv ... calitatea Mercedes costa ...

Share this post


Link to post

matizul ca si smartul au o mica problema: nu prea le gasesti la dezmembrari.

dar tu mai tii minte ceasurile alea de pe vremuri de erau la daciile vechi undeva un pic sub bord in dreapta volanului? unul de-ala cred ca te-ar rezolva. din pacate nu stiu de unde se poate lua asa ceva.

Share this post


Link to post

Nu mi-as lua Smart nici sa ma dea banii afara din casa. Ce masina economica e daca ma costa initial mai mult decat un Megane II?!? Economisesc ce la ea? bani la cumparaturi poate, ca nu ai unde sa pui.

Acum serios, e o caricatura. Pai decat sa imi iau asa ceva mi-as luat un Megane II dci, sau un Citroen C2/C3, Peugeot 206 etc...adica MASINI, nu jucarii. Nu prea ii vad rostul.

Cat despre strecuratul cu ea prin trafic...hmm...eu ma strecor bine si cu cielo care nu e nici sprintena si nici mica. Ok, cu un Smart m-as baga poate mai mult printre benzi, dar nu cred ca merita asa ceva. Am condus Tico, e masina perfecta de oras, si ieftina si fiabila si consum mic. Smart e o gluma proasta/

Share this post


Link to post

facusem poza de ceva timp dar nu mai aveam cablul acada...

comparatie vizuala smart 2 locuri -tico 4 locuri...

adica smart, tico , smart roadster, ...

cat de curand pun si poza cu tico - smart four4

 

a .. tico e al meu... :D :D

post-67-1108848975_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Aproape ma tenta, da' dupa ce l-am citit pe VAXXI la mesaju' 16, nu pot decit sa exclam fericit: TRAIASCA TICO! :banana: La banii astia, daca nu sint atent, sigur iau doua!! :) >-

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...