Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

Tinichigerie - Service-uri Daewoo - BUCURESTI

Recommended Posts

Ieri la intilnire mi-ati spus sa renunt la programarea de al Radacini Vitan (ala dupa mall). Adevarat este ca 10 zile e cam mult sa-mi tina masina pt o operatie care e pre normata de asigurator la 4 ore.

Unde sa ma duc?

 

La Radacini Bosh (Pasaj Marasesti) nu m-au primit, cica d'acum incolo acolo se vopsesc/repara tablarie numai pt Subaru etc dar nu si pt Daewoo.

 

PLS, idei ca e urgent, trebuie sa anunt repede la aia de la Casco am am inceput sa fac valuri si scandal cit cuprinde

Share this post


Link to post

Du-te si la TIMAS, cum intri din Colentina pe Soseaua Fundeni, fix inainte de pod te duci in dreapta si il vezi mare in fata. Vb si pe MI sa-ti dau un nr de telefon daca vrei...

Share this post


Link to post
PLS, idei ca e urgent, trebuie sa anunt repede la aia de la Casco am am inceput sa fac valuri si scandal cit cuprinde

Ce sa anunti la Casco timpul probabil ce?Tu ai hartia de la ei si ai timp 180 zile sa executi reparatia.Mai Dragos trage-i de ciuf pe dasteptii aia de la Agras,te tepuiesc pe fata.Ti-au scos ochii cu o valoare mai mare si acum te tepuiesc dublu pe alte parti.Citeste bine contractul.

On topic:Autonet

Share this post


Link to post
Maxim 2 zile City Center Romana...

Share this post


Link to post

AM vazut cum lucreaza service-ul Dacia - Meridian (ala de pe Turnu Magurele). Par ok si au preturi mai mici. Cred ca imi bag piciorele in Casco si mi-o fac singur decit atita alergatura si nervi.

Share this post


Link to post

NU TE DU LA MERIDIAN, ce dracului!

 

Ia-l pe agentul asigurator de guler (stim noi cine, nu?) si ajungeti la o solutie de compromis!

 

Din ce am vazut pina acum, City, Autonet si Grand Garage au tinichigerie OK, obliga asiguratorul sa gaseasca o formula de plata care sa nu te oblige sa scoti bani din buzunar si sa te deconteze ei cind le vine pe chelie!

 

Daca Agras are decontare numai cu niste service-uri obscure sau cu fitze, e treaba lor, dar nu asa isi pastreaza clientii ... si mai informeaza-l pe agent ca ma gindesc serios sa trec la alta companie, care are decontare directa cu AutoNet!

 

Dam niste bani pentru a avea niste drepturi, SAU NU?

Share this post


Link to post

Si unde am zis eu se rezolva tot asa, cu banii lor si ii recupereaza ei dupa de la asigurari... Cum vrei...

Share this post


Link to post

Am fost in service-ul Radacini vis a vis de Apaca. M-am programat Miercuri , o i-au Vineri. Nu mai fac NICI un alt drum decit sa duc si sa i-au masina. De tota treba se ocupa ei (decontare etc) . Sa vedem si cum repara.

Daca rapara macar la 1/2 calitatii promptitudini si politetei cu care m-au primit o sa fiu pe depin multumit.

Share this post


Link to post

Am luat maina din service. Au tinut-o 3 zile Tinichigeria e IMPECABILA

au scos absolut perfect tabla. Vopseaua insa e JALNICA!!! Au dat pe ea ca pe gard, un strat gros care a facut turturi, si in plus pe o postiune cam de 2x2 cm deasupra s-a incretit usor  <img src= ">

Asiguratorul s-a oferit sa nu platesca service-ul pina nu corecteaza insa nu am timp de pierdut si am si nevoie de masina  <img src= ">

Mai bien o vopsem singur in parcare.  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sorry man, zau ca te-as fi ajutat sa vopsesti dar din pacate nu le am cu vopsitu! La cite faci tu pentru forum meritzi un ajutor! :mrgreen:

Share this post


Link to post

am fost sfatuit de shenck sa merg tot la romseki, si a iesit foarte bine. invatind de experienta lui, dupa ce l-am spaguit pe tinichigiu am tot insistat la el sa iasa si vopsitoria bine. si a iesit. aproape mai bine decat tinichigeala :D .

 

la sfarsit, cand ma uitam la masina, se tot invartea ala de-o vopsise pe langa mine, sa vada ce parere am, astepta sa vada cum imi manifest multumirea ($$$) :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post

A auzit cineva de service-ul auto Turbo Car? Se afla in zona Bucur Obor catre Pantelimon.

 

Am avut un accident cu masina si m-i la recomandat reprezentantul de la Omniasig. Am de facut mai multe reparatii de tinichigerie.(de inlocuit hayon-ul, bara spate, etc..) si nu stiu cum lucreaza.

Share this post


Link to post

Autonet lucreaza frumos si curat dar nu prea nimereste vopseaua!

Share this post


Link to post

Eu unul am fost multumit la AUTONET : mi-au indreptat portiera dreapta, aripa stanga fata si bara fata. Foarte frumos lucrat. Si tinichigerie si vopsea. Vi-i recomand cu placere. Servicii de nota 9!

10 e a profesorului si nu cred ca au aparut inca in Ro.

Share this post


Link to post
A auzit cineva de service-ul auto Turbo Car? Se afla in zona Bucur Obor catre Pantelimon.

Intrebarea nu este despre Autonet.

Share this post


Link to post

Cat ma oftic ca a iesit culoarea mai inchisa decat cea originala dupa ce am vopsit portiera...

La AUTONET sa aveti mare grija ca se pare ca nu se pricep sa scoata noanta calumea.

Masina mea are 3 luni si nu au reusit sa scoata un albastru ca ala original...e mai inchis :X :X

Nu stiu ce as mai putea sa fac acum...Cred ca asta e!

Share this post


Link to post

Sunt probleme la Autonet cu vopsitoria.Sa va povestesc patania mea cu ei.In urma unei lovituri pe aripa dreapta spate datorate impactului cu o ramura de copac cazute pe masina,avarie.Avand Casco merg la constatator si imi zice ca o reparam evident pe asicurare.Constatarea daunei s-a facut la Autonet.Daca tot sunt aici ma gandesc sa o repar la ei.Cu o programare peste o saptamana pt tinichigerie,vopsitorie.E normal sunt ocupati imi zic.Joia trecuta merg cu masina si o las pt reparatii.Astazi o recuperez,dar surpriza.Locul acela era reparat dar un alt loc vopseaua era sarita.Sa va explic.Lovitura initiala a fost chiar aproape de santul negru pe unde se scurge apa,deci nu a muscat din plafon.Tabla era infundata,fare sa fi sarit vopseaua chiar pe lovitura.Vopseaua era sarita in spre portbagaj.Am considerat ca vine iarna si ca o sa prinda rugina asa ca...Au reparat,nu se mai vede,dar am gasit vopseaua sarita pe capacul portbagajului chiar in dreptul in care a fost avaria.Probabil cand au pus chit si l-au slafuit au luat si din vopseaua de pe marginea haionului. :angry: Au vopsit toata aripa,dar la santul acela care este pe aripa,santul continua linia usilor si a haionului,am gasit vopsea uscata urat.Adica am un prag din vopsea,nu mai e asa fina ca din fabrica.Am streasina la aripa.Noroc ca au nimerit culoarea,pt ca e alba :) .Tot la Autonet am facut si revizia de 10K si sunt f multumit,dar se pare ca din cauza aglomeratiei de la vopsitorie,cand am plecat erau cam 5 masini busite rau care asteptau sa intre la vopsit plus ca nenea de la atelier cand mi-a cautat talonul in cutia lui, mai avea 10 taloane.Probabil nu mai fac fata si cam dau rasol :angry: Pacat pt ei.

Share this post


Link to post

Intr-adevar .. la AUTONET Giulesti fac tinichigerie super bine .. insa aveti dreptate .. o cam rasolesc cu vopseaua ... eu am un gri poly si se vede diferenta de culoare .. e destul de greu de observat insa daca insisti si te uiti atent chiar se observa. Cred ca daca aveam o alta culoare se vedea mult mai pronuntat ... asa ca sunt fericit inca o data pentru alegerea culorii in clipa in care am luat masina.

In clipa in care a trebuit eu sa merg la service pentru tinichigerie a trebuit sa-mi astept randul aproape 2 saptamani insa m-am gandit ca nu degeaba e asa aglomerat service-ul asta la capitolul tinichigerie... si a meritat asteptarea ... am prieteni care au apelat la alte service-uri si a cam iesit de toata jena insa nu au vrut sa astepte o saptamana sau doua ...

Edited by Zerro

Share this post


Link to post

taticii tinichigeriei si vopsitoriei: arian (radacini) plevnei, nu primul, al doilea de la carrefour. credeti-ma ca am vro 5 reparatii in 204-2005 la ei si inafara de suruburi maio putine, la tin/vopsit sunt cei mai buni/ieftini.nu o sa vezi diferente de culoare sau valuri...

Share this post


Link to post
taticii tinichigeriei si vopsitoriei: arian (radacini) plevnei, nu primul, al doilea de la carrefour.

 

Acolo am facut si eu tinichigerie/vopsitorie. Nici o diferenta de culoare. Sunt foarte buni. Preturi ... nu stiu. Schimbat usa stanga spate (inlocuit-vopsit) 9 milioane si un pic.

Share this post


Link to post

pe mine ma intereseaza vopsire capota si usa dreapta spate, argintiu metalizat... toata am auzit ca e 20mil, dar partile astea 2 cam cat o fi?

ca e cam musai , arata totusi nasol asa

Share this post


Link to post

Eu cred ca iesi pana in 10 milioane (5-6, poate chiar mai putin), daca e vorba numai de vopsit. Oricum, mai bine mergi acolo sa vada ochiul lor despre ce e vorba, si sa auda urechea ta cat costa ezact.

Share this post


Link to post

in general; la plevnei e 4 mil pe piesa, dar pe persoana fizicva poate o scoti mai jos, fara factura...

Share this post


Link to post

La Autonet Giulesti o sa te cam rupa in doua pretul ... poti sa te convingi ... ca nu e prea mare distanta dintre service-ul de pe Plevnei si Autonetul din Giulesti... insa eu zic sa ramai in Plevnei ... :( ... mai economisesti si niste benzina pe linga juma de portofel ... mie pentru vopsit portiere laterale si o mica problema de tinichigerie pe spate sub stop mi-au luat peste 15 mil ... nu stiu exact ca a fost pe CASCO si factura am vazut-o in fuga ... era ceva de genul asta ... 15 sau 18 ... si pe deasupra ai grija daca schimbi vre-o piesa (spoiler, stop, masca) sa le precizezi de la bun inceput ca vrei piesa "defecta" in caz ca ai de gand sa pastrezi vechea componenta .. pe mine m-au facut de un spoiler spate care era zgariat vre-o 5 - 7 cm, ca daca-l luam eu la smirgheluit ii scoteam fata ... cand i-am intrebat de spoiler au zis ca l-au aruncat ... si era ala asa de "convingator" ... te scarbesc asemenea faze ... e bine sa stii dinainte cam cu ce gen de oameni ai de-a face ... insa in afara de fazele astea de kko au lucrat frumos baietii ...

 

La cine o fi ajuns spoilerul meu cel zgariat ??? X(

Edited by Zerro

Share this post


Link to post

A mai vopsit cineva ceva la Arian Plevnei recent? Mai sunt la fel de buni pe cat se spunea? Tre` sa duc 'gandacul' la vopsit bara spate+colt aripa spate :mda:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...