Jump to content

BrooklynS

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About BrooklynS

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/03/1985

Contact Methods

  • MSN
    popa.danieldumitru
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    popa.danieldumitru

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    DJ-37-MCM
  1. ??? Poi ... zisai eu ceva de cineva ... injurai pe cineva ???? NU cred ca acest comentariu isi are rostu .. sau poate ca ai gresit postu )) NEXT ... Si citeste mai bine data viitoare )| O zii buna si pofta mare alora care mananca TICO pe paine sa nu se inece !!! SI ERA VORBA DE DIMENSIUNILE DINTRE PREZOANE TAICA ... asa ca pune ochelarii bunicule ca deja ... nu te mai ajuta vederea .. O zi buna !!!
  2. Cel mai bine ar fi sa pui lambo doors, dar nu Valeo, sa fie coreene originale !!! Mai ales ca ai masina galbena poti sa faci taxi si intra/ies clientii mai usor. MS de sfat dar taxi nu fac cu masina )) cat despre lambo dors deja e la toata lumea ... este si un tico cu suicide ors si lambo nush e o masina care vreau sa arate bine o culoare frumoasa , jenti klumea , sunetul deja am ceva ceva 4 * JBL 80w in usi si in spate am statie sony explode de 600 w cu un tun de bas JBL 250 w RMS !!! tre sa il schimb ca nu are loc !!!
  3. Alt bagator de seama ... ) NEXT Am vorbit de jante si deja le-am pus la vanzare ii sta prea urat si trebuie o groaza de modificari !!! O sa raman la jenti pe 13". Saptamana viitoare plec in Italia si cred ca o sa imi iau deacolo jenti trebuie sa vad care este distanta intre prezoane ca nu prea ma pricep !!! Ms inca odata! Ai dreptate o sa caut sa vad de unde pot lua geamuri electrice pentru masina fata spate, si sa vad ce modificari pot face asa usor , interior , sunet , jenti , geamuri heliomate alea se pot omologa usor. !! Oricum am lasat multa lume cu gura cascata la ce poate sa faca un tico asa ca pentru toti bagatorii de seama mai bine sa incerce sa cunoasca masina si dupaia sa vorbeasca!!! Multumesc tuturor care m-au ajutat cu cate o idee . Astept in continuare ideile voastre si daca se poate langa idei si locul de unde pot achizitiona acele piese ... cum a spus ToPser pot sa pun motor de 100 cp Daihatsu .. dar de unde il iau .. cat despre jenti saptamana viitoare tre sa plec in Italia sa imi iau masina de acolo si poate reusesc sa iau si jenti (Care este dimensiunea intre prezoane la tico ????).... Multumesc anticipat !!! La sfarsit voi afisa pozele finale ale masinii !!! Era sa uit daca aveti idei si de culori care se potrivesc la tico ... cateva poze m-ar ajuta enorm de mult !!! Asa arata masina acuma .. cine stie cum va arata cand v-a fi gata !!!
  4. Fiecare cu parerile lui dar eu vreau sa fac ceva frumos ... am zis ca rog seriozitate , sau sunt numai persoane pt care Tico nu inseamna nimic !!! VREAU SA ADUC CATEAVA IMBUNATATIRI .. atata tot nu sa o fac sa arate ca um bmw ... usile daca le schimb vreau ceva asemanator numai ca cele care le pun sa aibe geamuri electrice, pise daca schimb vreau ceva mai rezistent ..motoru era dat ca exemplu ... cum ala a pus pe smart motor de hayabusa si a facut ferrari de ce nu a ras lumea de el si a ras de ala cu ferari.. La raliuri tico a facut loganu )))))))) de cine credeti ca a ras lumea !!!??????? In continuare pls help & rog seriozitate !!! Multumesc anticipat !!!
  5. Ai incercat tu si merge ... ?? ) Eu vb serios daca nu stii sa explici bagatori de seama sunt multi !!!
  6. inteleg ce vrei sa zici si sincer nu ma deranjeaza ... in mare parte ma refer la cateva lucruri care pot fi schimbate la aceasta masina ... poate ca ai dreptate si motorul nu e o investitie buna... dar sunt si alte schimbari care se pot face... eu vreau sa pun geamuri electrice pe el ... totusi in usile alea mic nu prea poti face cine stie ce asa ca vreau sa schimb usile cu ceva semanator care sa aiba deja geamuri electrice... ma gandeam ca cele de smart se potrivesc cu cele de la tico dar nu e asa in totalitate... Fiecare incearca sa faca ceva frumos ... nu vreau avio .. vreau ceva mai deosebit .. nu cum ai zis tu dacie sa arate ca un bmw tico tot tico v-a ramane dar numai cu ceva imbunatatiri !!! Nu cred ca daca fac schimbari la planetaree , punte spate .. o sa rada lumea... chiar vreau sa o fac mai rezistenta... in fine ...fiecare cu parerile lui App ... azi vreau sa experimentez cu jenti pe 14" creca fac tanc din tico !!! Astept
  7. In ultima vreme am inceput sa ma orientez la diferite lucruri si am nevoie de ajutorul vostru!!! Ce vreau sa zic (fac) ??? Ma intereseaza piese de pe alte masini care sunt compatibile cu tico !!! Exemplu Usi fata golf 3 se potrivesc pe tico puntea spate smart se potriveste la tico Poate cineva sa ma ajute si pe mine in privinta asta ???? Daca da postati aici ideile / raspunsurile voastre. Ma intereseaza: motor care se potriveste la tico , usi care se potrivesc , scaune , bord etc !!! Amo mare rugaminte ... ROG SERIOZITATE !!!
  8. Multumesc pentru sfaturile voaste... am decis !!! De acum inainte merg numai pe lucruri coreene originale !!! Scumpe dar isi merita banu !!! Acestea fiid spuse THREAD CLOSED !!!
  9. Am ma multe masini .. si am schimbat la un clio in 3 usi kitu de ambreaj si mi-au pus valeo ... sincer sunt varza ... si nici eu nu imi iert masinile ... imi place foarte mult sa fac drift-uri si chiar vreau sa invat cat mai multe. Stie careva un loc in tzara sau in afara de unde se pot cumpara piese pentru tico originale sau chiar modificate pentru sport ???. Ma intreseaza pentru ca sincer dintre toate masinile parca tico mi-a ramas la inima !!! Am fost cu el la aeroport in craiova la cuse odata ... si chiar a lasat multa lume cu gura cascata !!!
  10. Aduc stelele....:)

  11. Am si eu un tico ... am schimbat setu la ambreaj ... e polonez .. vreau sa mai stau cateva luni si sa incep sa fac cateva invetitii in tico al meu . Multi mi-au zis sa renunt la ideea de a investi in tico si sa stau lunistit .. eu mai am alte masini ... ma ocup cu vanzari . In fine vreau sa stiu daca se merita sa cumpar un kit VALEO pe tico sau e ceva mai bun . In cazul in care e ceva mai bun vreau sa stiu si eu ce e si de unde pot cumpara !!!
  12. sau .. poti face ceva de genu ... jbl 250w + sony explode de 600 w statia
 

×
×
  • Create New...