Jump to content

zzr600

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About zzr600

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2006
  1. Buna, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi: 1. Am constatat ca nu mai am lumina in portbagaj, asa ca am verificat becul si era ars. Am schimbat becul dar nu merge. Nu am tensiune la bec, si neavand schema electrica nu stiu ce anume sa verific. Exista vreo siguranta doar pt acest bec?, pentru ca la numar, si restul luminilor pe spate merg. Am un intrerupator pt portbagaj? eu m-am uitat si nu am vazut nimic. Ce sa mai verific? 2. De unde as putea sa achizitionez maneta de deschis usa spate dreapta? Mi-a rupt-o cineva, si nu mai pot deschide usa numai din exterior. 3. Cu ceva timp in urma am avut probleme cu intrerupatorul de la capota motor. La revizie mecanicul mi-a anulat acel intrerupator. Acum as vrea sa il achizitionez si sa mi-l montez. Problema este de unde sa il iau, si unde se monteaza, ca nu am gasit firele(care merg la senzor), si nici nu vad urma de montare pe caroserie. Multumesc. LE: Am cautat un manual pt masina mea, si nu am gasit. Am gasit pt aveo incepand cu 2009, si nu stiu dupa ce sa caut? Daewo, Kalos? ce se aseamana cu modelul meu. In talon scrie: Chevrolet Klas SN3 Aveo . Eventual un link. Multumesc anticipat.
  2. Ca sa stiu si eu unde este situat acest ECM? Si cum arata?
  3. Sorry ca am postat gresit. Fisele si bujiile le-am verificat. Atunci cand am tensiune pe intrare la bobina de inductie, masina pleaca la sfert de cheie si merge perfect, din pacate doar vreo 10 secunde. Poate pare prosteasca intrebarea dar ECM-ul nu este "computerul de bord"? Matizul despre care vorbesc este varianta ieftina, iar eu nu cred ca are calculator. Cum verific toate astea? Si daca are acest ECM, si este defct cam cat costa unul?
  4. Salut, Rog ajutor cu o problema electrica. Masina nu vrea sa porneasca, si cateodata porneste dar dupa 5-10 secunde se opreste. Am gasit in cele din urma cauza. Nu da tot timpul scanteie. Problema nu cred ca tine de delcou sau de bobina. Problema este ca nu am tot timpul tensiune pe firele care intra in bobina de inductie. Am verificat si manualele pe care le-am gasit pe net dar nu am gasit de unde vine acel cablu. Cine ii da bobinei de inductie tensiunea? Am testat si releul de pornire din cutia cu sigurante de la motor, si merge bine. Nu stiu unde sa ma mai uit. Matizul este din 2004. Tinand cont ca cateodata mai porneste chiar pentru o perioada scurta, s-ar putea sa fie un contact imperfect. Rog ajutor!!! Spuneti-mi ce anume sa mai verific? Multumesc.
  5. Salutari!! Am si eu un Aveo 1.4 16V, cu 25.000Km la bord. Pe la 11.000Km mi s-a aprins MIL, a fost in service si probabil ca au resetat ECM. Acum se intampla a 2 oara , am fost la service si solutia data de ei este sa schimbe supapele cu unele cu autocuratire. Este cineva la care au montat supapele astea si au ceva kilometri facuti fara sa mai apara acest fenomen? Masina este in garantie, deci nu as avea costuri la aceasta operatie, dar nu imi este indiferent sa imi desfaca motorul degeaba, asta pentru ca din ultimele posturi am observat ca sfaturile generale nu recomanda acest lucru. Nu stiu ce sa fac! Sa ii las sa schimbe supapele? Sa merg la alt service? Am pus benzina de la MOL de 98, i-am dat gaz, si tot degeaba. Nu am incercat cu acei aditivi, dar oricum sunt o solutie de moment. Pe termen lung ce este de facut? Sa vand masina? Sau exista vreo solutie de rezolvare definitiva? , pentru ca nu am auzit posesorii de alte marci de masini sa se planga de probleme de acesst fel. Cu multumiri.
 

×
×
  • Create New...