Jump to content

mongoose

Membru
  • Content Count

    282
  • Joined

  • Last visited

About mongoose

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/31/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pdoru_76@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8 CD
  • An
    1998
  1. Pun poze imediat ce fac rost de o camera foto. Oricum pozele pot minti, micile imperfectiuni nu se vad din poze. Mai are nishte galme pe ici pe colo, pe unde am mai lovit eu portiera etc. Cred ca a fost lovita de un propietar anterior, da acum na, si-au dat toti cu parerea prin service-uri de-a lungul timpului, nici nu stiu daca chiar e asa. Eu sunt al treilea proprietar, am vreo 60k km cu ea si nu am avut nici o problema cu tinuta de drum, deci structural e super ok. Probleme nu are, banuiesc ca te referi la tinuta de drum, etc, nu la alte defectiuni. Asa ar avea alarma care am dezactivat-o ca urla continuu si nu am ajuns in service cu ea. Hmm. Ar mai fi un proiector spart. Si nu stiu, o sa ma gandesc si pun toate problemele pe care le are, sa nu aiba nimeni surprize sa vina degeaba sa o vada. Cu rugina, cred ca are ceva pe sub usi. Si un pic pe praguri. Dar cat de grav este nu ma pricep sa zic, eu sunt cam pe dinafara. Asta evalueaza fiecare. Oricum, nu iti imagina ca e ca la dacii ) 0744 389939 Langa intersectia 13 Septembrie cu Petre Ispirescu e un Agip si prin spate e o strada Dorneasca. Pe Dorneasca e masina. E posibil sa o relochez masina langa firma unde lucrez, ca sa o pot arata oamenilor in timpul programului. Depinde de orele la care oamenii o sa se ofere sa o vada.
  2. Vand Espero 1.8 sohc CD. Masina este fabricata in '98 si prima data inmatriculata in '99. Are 127000 km la bord si cum am deja alta masina probabil o sa ramana la km astia. Starea este ok, nu am avut probleme cu ea, revizii au fost facute la Daewoo Service filaret (absolut orice, inclusiv schimat becuri, sunt cam atehnic de felul meu). Am un milion de facturi ca sa sustin asta ca idee. Are si carte de service. Nu merge alarma, a luat-o razna la un moment dat si nu am apucat sa o repar. Dar pot sa fac si asta la o adica, timpul e problema. Echiparea este CD are A/C, motorul este de 1.8 94CP. Nu are GPL, am mers putin prin oras si nu am avut chef sa ii pun, dar recomand daca o sa mergeti mai mult in regim de oras. Este pe rotile ei standard, dar am un set de jante aliaj pe 15'' care cred ca sunt de Opel (nu e mare treaba de capul lor da le dau si pe ele), si mai am un set de jante de aliaj pe 16''. Le dau ca sunt in 4 prezoane toate si nu am ce face cu ele, am incercat sa le vand dar primesc un pret derizoriu pe ele deci prefer sa dau masina cu ele. E posibil sa mai fie nishte poze pe forum cu masina cu jantele de 16''' pe ea. Pot sa si pun aici daca e nevoie. Nu accept persoane intermediare, deci nu va deranjati sa veniti. Pretul este de 3200 discutabil. Acum astept intrebari daca e cineva interesat.
  3. Pai daca mie imi ia 13,5 vara si 14-15-16 iarna e normal sa consider ca ai consum mic.
  4. WOW. 12,5 in Bucuresti iarna. Mie nici vara fara A/C nu imi iese consumul asta. Ai scris cumva pe undeva cum conduci ce consumabile folosesti etc, pentru ca trebuie sa incerc si eu. Si inca o data, WOW.
  5. Eu personal am in jur de 13 (13.5) in regim de oras. Din cate am citit pe acest topic si din propria experienta rezulta urmatoarele: - Espero 1.8 ia 13-14 in Bucuresti si 12-13 in alte orase mai putin aglomerate. In regim extraurban consuma 7 pana in 110 si 9 pe la 140 - 150. - Espero 1.5 ia cam 11-12 in Bucuresti si poate scade si la 9 in orase putin aglomerate. Extraurban e cam acelasi drac cu motorul de 1.8 (diferentele nu sunt semnificative) Desigur datele de mai sus sunt in conditii de mers normale, fara liniutze, fara demaraje cu scrashnet de roti, fara viteze de 100 km/h intre stopuri, etcetera. Masinile cu motoare dereglate nu vor scoate aceste consumuri Si desigur acestea sunt consumuri calculate vara sau pe timp frumos. Iarna se schimba radical problema.
  6. Nimeni nu isi pune speranta intr-un singur om, nimeni din cei ce il sustin pe Base. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta. Uite, voi explica cam cum decurg discutiile de genul asta: Vine cineva si zice Base vs Nastase. Parerile sunt impartite: cei impotriva lui Nastase si cei pentru Nastase. Cei pentru intreaba pe cei contra: de ce? Vin vreo 10 pagini de raspunsuri pentru ca oamenii chiar cred ca pe cei pentru ii intereseaza. Vazand oamenii contra ca nu fac fatza si ca oamenii impotriva chiar au argumente, si multe, schimba placa. Si atunci zic: Base e prost. Sau si mai rau: Base e la fel. Iar oamenii pentru cad in capcana si intra si in aceasta polemica. Pentru ca in final sa vina omul ca tine si sa spuna ca oamenii pentru sunt maniaci ca isi pun sperantele intr-un singur om si ca stiu ei ce stiu despre acel om sicate si mai cate. Argumentele contra isi pierd valoarea. Cam asa s-a petrecut si pe topicul asta. Eu personal nu mai scriu despre Base tocmai pentru a evita capcana. Daca urmaresti rationamentul de mai sus o sa vezi ca Base nici nu apare. Argumentele contra sunt oricum coplesitoare, si femeia de serviciu e mai buna decat Nastase. Si mai e ceva. Eu asteptam detalii despre cum se traia bine in comunism. P.S: De aceea nu prea m-am bagat in discutie, pentru ca daca ma ambalez nu mai lucrez nimic la munca si stau si irosesc argumente pe forum. De parca ar fi cineva interesat de ele. Oamenii nu stiu decat sa bage batul printre gard. Si cand nu reusesc schimba subiectul si iar vin fraerul sadea cu argumente si tot asa la nesfarshit.
  7. Eu speram un raspuns la obiect de la eugenbonta nu o filosofare de la tine. Genul asta de generalizare nu este de loc constructiv. In orice tara mor oameni spre exemplu. In urma acestui rationament combinat cu ce ai zis tu mai sus sa inteleg ca nu ai avea nimic de obiectat daca ai trai in Irak. Sau in Somalia. Exemplele pot continua. Daca ai vrut sa faci doar o gluma scuze, dar eu cred ca ai vorbit serios.
  8. Remarc cumva o nota sarcastica in exprimarea ta? Si discutia NU este despre actuala guvernare in genere. Discutia este despre Basescu vs Nastase, in speta care era mai bun la presidentie. Nu confunda primul ministru cu presedintele tarii si guvernul cu presidentia. Au prerogative diferite si chiar sunt doua persoane complet diferite. Basescu nu poate face treaba lui Tariceanu si vice versa. P.S: Si sunt si din partide diferite
  9. Presedintele tarii nu este un simplu om, el reprezinta o institutie care folosita corect este foarte puternica si poate misca lucruri. Cand ne referim la Basescu ne referim la institutia reprezentata de el.
  10. Revenind la topic, eu astept totusi sa imi zica si mie omul in detaliu portitele alea de indulcit traiul. Nu toate, cateva, doar ca sa imi fac si io o idee ca un om de buna credinta putea sa traiasca bine si pe vremea aceea.
  11. Faza cu realismul era evident o fortare a cuvantului real, profilul la care am studiat. P.S: Scuze pentru exprimarea ambigua . P.S2: Stai linistit ca mi-am citit si eu mesajul si mi-am dat seama ce aiurea a sunat.
  12. @florin_t: genial. de unde naiba ai scos-o?
  13. Chestia asta cu portitele mie nu imi suna bine. Da e adevarat, sunt oameni unsi cu toate alifiile, care se descurca si in timp de raboi. Dar mai sunt si oameni pentru care integritate nu e doar un cuvant. Pentru ca pentru prima categorie nu e o problema sa se linguseasca pe langa un om chiar daca acesta le este antipatic, evident cu rezultanta directa a obtinerii unor foloase. Eu pe de alta parte nu pot face acest lucru. De ce trebuie sa o periez pe tanti Nutzi de la macelarie ca sa iau o bucata de carne atata timp cat am bani si eu la fel ca si cel mai shmecher din fata mea? Pentru ca tanti Nutzi e un dumnezeu rezultat din cauza infometarii populatiei de niste minti bolnave? Ei bine eu sunt genul care o bag in aia masii pe tanti Nutzi si plec, pentru ca pentru mine verticalitatea este foarte importanta. Ce e aia sa gasesti portite ca sa faci rost de un kil de carne? Cum poti scoate o asemenea ineptie? Chiar nu iti tremura mana cand scrii asa ceva? Ce portite voiai sa gasesc la coada de la ulei? Tu ce faceai, aveai cunostinte care lucrau la alimentara? Te bagai in fata? Aduceau parintii de la munca? Ce faceai? Zi-mi si mie sa ma uit in oglinda si sa zic: uita ba esti bou, abar nu aveai ca puteai sa nu stai 1 zi la coada la ulei folosind metoda cutare. Ai facut o facultate degeaba. Explica-mi te rog si mie ca sa nu mor prost cum luai tu zahar, ulei, paine, carne si ciocolata fara sa stai 2 zile la coada la fiecare. Poate ca mie mi-a scapat ceva pe vremea aceea, daca tot vrei sa vorbim de perioada explica-mi sa inteleg si eu.
 

×
×
  • Create New...