Jump to content

yoyo

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About yoyo

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos
  1. Ai mare dreptate. Pana acum nu am auzit decat lucruri bune legate de GTT.
  2. Salutare, Am fost pus in situatia neplacuta de a astepta 4 ore sa mi se inlocuiasca un bec. Dupa 1 luna de asteptari sa vina din tara lui nu-stiu-cine o mareata piesa numita supapa EGR, supapa care se pare ca mi-a adus multe neplaceri pana acum, am fost invitat la di-bass sa scap de necazuri. Dupa 3 ore de asteptare, aveam programare, masina mea a fost bagata in hala la mesterit. Pentru ca sunt curios din fire am stat lanaga mecanic sa vad ce face. Dupa ce a desfacut piesa cu belele omul s-a intors la mine cu un zambet tamp si mi-a spus ca piesa comandate si mult asteptata de mine nu se potriveste. Era de la un kalos de 1.4. Dupa multe bip-uri seful de service m-a calmat si m-a asigurat ca o sa comande pe loc piesa si ca o sa vina in 2 saptamani. Alte bip-uri de la mine. Dupa ce m-am calmat le-am spus ca mi s-a ars un bec. Sefu foarte disponibil m-a invitata la o cafea si la un distonocalm pana termina baietii. S-au miscat repede si am plecat. Pe drum am surpriza sa gasesc o cutie cu un bec pe bord. Si mai mare a fost surpriza cand am vazut ca nu mi-au schimbat becul. M-am intors si am facut ca trenul si i-am bip-uit pe toti. Si uite asa am stat eu 4 ore sa imi schimbe un bec. Ce sa mai spun? Canada unde e?
  3. Salutare, Ghighi, o sa fii asa de entuziasmat ca iti iei masina ca o sa uiti de toate. Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme.
  4. yoyo

    Bancuri

    Cugetari ale unor oameni inteligenti. Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu. Steve Martin Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna." Woody Allen Bisexualitatea dubleaza automat sansele de a avea o intalnire sambata noaptea." Rodney Dangerfield Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la femei.Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL." Lynn Lavner Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt n-au importanta." George Burns Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie." Sharon Stone Mama mea n-a sesizat niciodata nimic ironic in a ma numi son-of-a-bitch"." Jack Nicholson Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. Barbatii au nevoie numai de un loc unde s-o faca." Billy Crystal Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." Robert DeNiro Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?" Dustin Hoffman Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata." Robin Williams
  5. Apartament ipotecat pana prin ...2024. Copiilor mei trebuie sa le las ceva- O IPOTECA!!! Serios vorbind mi-am luat de curand un apartament cu 2 care m-a rupt de bani si care o sa ma rupa vreo 20 si ceva de ani. Am una bucata nevasta si kalosul.
  6. yoyo

    Profesii

    Profesie- Inginer Ocupatie- Sef colectiv - firma telecomunicatii ( asa traduc astia in nomenclatorul de functii Team Leader)
  7. Salutare, Am fost ieri la un drum mai lung (500 km) si am turat putin mai mult masina. Am plecat si m-am intors cu aceleasi simptome la masina si cu eternul bec aprins. Pana vine EGR-ul nu cred ca se va rezolva cu turatul motorului. Masina s-a comportat super bine, a dus pana la 150/h lejer. M-am simtit foarte bine cand am trecut pe langa un jeep care fugea si el destul de tare.
  8. Salutare, AssKickR, la fel mi-a facut si mie la inceput. Te sfatuiesc ca nu treci peste partea cu tremuratul si sa te duci cu ea la ei. Nu cred ca e ok sa suporti aceasta problema atata timp cat tu esti cel care a dat banii pe masina. Parerea mea!
  9. eu am ales acest nik ca imi place cum suna
  10. Salutare, Geof sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Arata super si o prinde culoarea pe care ai ales-o. In ceea ce priveste problema cu schimbatorul iti spun ca se rezolva. Eu o am din dec 2003 si am patit la fel. Nu stiu exact cand s-a rezolvat insa daca nu imi amintesc inseamna ca repede. La fel mi-au spus si mie sa nu sar de 120 cu ea la inceput, insa m-a mancat talpa si i-am dat 150 pe autostrada si a fost o senzatie super.
  11. Este un tip pe care nu l-am mai vazut la ei insa ma bucur ca este pe acolo. Poate au auzit si eu de la GTT care este rezolvarea sau posibila rezolvare si au mers targetat fara sa mai bajbaie pe sub capota. Supapa se pare ca s-a busit de la o defectiune de fabricatie. Sincer nu prea m-a mai interesat ce s-a intamplat cand am auzit ca au gasit defectiunea. O sa ii intreb cand ma duc sa o schimbe si va spun si voua ca poate putem face ceva din punct de vedere profilactic.
  12. Salutare, Azi am reusit sa imi fac timp si sa da duc la di-bas cu masina pentru vechea problema. Eram pregatit de scandal in cazul in care ma luau iar cu benznia, cu turatul masinii, insa spre surprinderea mea au procedat super profesional. M-au intrebat ce alte probleme am mai sesizat, daca s-a comportat la fel in ficare situatie... chestii de feedback pe care poate involuntar le-a facut tipul cu mine. M-au rugat sa ma duc acasa ca poate dureaza mai mult si ca ma suna cand e gata. Dupa 2 ore m-au sunat si m-au rugat sa ma duc la ei. Au desfacut din motor o buna parte si mi-au aratat ce nu mergea. Este o supapa care se numeste EGR ( nu ma pricep la ce foloseste) si care se pare ca s-a busit de ceva timp. Piesa va veni in 2 saptamani iar pana atunci se poate sa circul cu masina asa. Deci daca aveti si voi problema asta intrebati la service daca au verificat aceasta supapa si poate scapati de problema.
  13. Il vinde pe Cristea si isi mai trage si un H2 ca exista...
  14. yoyo

    Bancuri

    Culmea anemiei- sa ti se scoale si sa lesini!
  15. Frate, e ca insuratoare. E greu de stiut daca nevasta va fi "fiabila". Ideea e sa iti placa tie, ca belele vor fi intotdeauna.
 

×
×
  • Create New...