Jump to content

vladawd

Membru
  • Content Count

    226
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About vladawd

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/02/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo,Hb,1.2
  • An
    2007
  1. Dupa 3 ani si jumatate de la data installari unor boxe ovale pe spate, capacul de la portbagaj s-a cam incovoiat. Solutia folosita pentru remedierea problemei : o bara de aluminiu de 90cm, prinsa cu suruburi de capac.
  2. Nu mi se pare motiv pentru a deschide topic nou, asadar intreb aici : a mai avut cineva problema cu inchiderea usitei de la rezervor ? Dupa ce trag de manetuta de sub scaunul soferului, tamburusul care tine usita de la rezervor deschisa ramane iesit cu totul, si nu mai pot sa inchid usita. Practic, acum e nevoie de 2 persoane ca sa inchid usita : una tine de manetuta de sub scaunul soferului si cealalta inchide usita, dupa care se elibereaza manetuta. De unde pot sa cumpar piesa care ajuta la inchiderea / deschiderea usitei ? Mersi.
  3. Revizie 40.000 km / 4 ani la Ami Auto - ii recomand cu multa caldura. Nu e prima data cand merg la ei. Filtru ulei MANN - 25 RON Filtru aer MANN - 45 RON Filtru polen MANN - 80 RON Filtru combustibil - 45 RON Ulei GM 5w30 - 3l x 30 ron = 90 RON Lichid frana Castrol Response DOT 4 - 45 RON Ulei cutie viteze Elf Tranself NFJ 75W80 - 3l x 25 ron =75 RON (daca mai are cineva nevoie, mai am 800ml pe care ii donez). Manopera - 60 RON ---------------------------------- TOTAL - 465 RON Am vrut sa schimb si antigelul dar l-am verificat doar - rezista la -27 grade si arata f bine. Ma asteptam sa fie ruginiu... sechela de la Dacie probabil. La Radacini imi cereau 600 RON doar pt filtre si ulei motor.
  4. Ce uleiuri ati bagat in cutiile de viteze ? Am citit intr-un alt post ca merge si 75w80. Mineral sau sintetic ?
  5. De unde pot sa cumpar acest tip de ulei pentru cutia de viteze ? Mersi.
  6. Cum se traduce un consum de ulei de 150ml de la ultima revizie ? Cand am facut revizia anul trecut, uleiul ramasese cu 1 mm sub nivelul de maxim. Vecinii spun ca un consum mic de ulei exista in fiecare iarna. E de rau ? Masina merge f bine, consumul bun, sunetul motorului e in regula. LE : ce tip de becuri imi trebuiesc pentru pozitii fata si...cum le schimb ? S-au ars amandoua. Nu suspectez siguranta pentru ca parca pe acelasi circuit este si iluminatul bordului si ala functioneaza fara probleme.
  7. Aveo 1.2, 4 ani, 40.000 km. Consum in weekend - 95% in afara localitatilor - pe 780 km am scos 6.6l/ 100km (fara AC, 3 persoane in masina iar motorul a fost turat destul de mult).
  8. Hm...la asta nu m-am gandit. Mersi. Sper sa ma gaseasca doar dupa CNP...nici amenzile nu le mai am.
  9. La vremea respectiva da. Ultima amenda din 2010 am platit-o politistului si pentru aia mai am si chitanta.
  10. Salutare. Ultimele 3 amenzi de circulatie au fost : 2 in toamna lui 2008, in 2 zile consecutive si una in toamna lui 2010 - toate platite la jumatate atunci cand a fost cazul. Acum 2 saptamani vine hartiuta de plata pentru impozit : 240 lei amenzi circulatie. Casc ochii maaari caci nu intelegeam de ce - le platisem. Mai mult decat atat, cand am vazut ca in 2009 si 2010 nu am primit nimic cum ca platile nu s-ar fi inregistrat, am facut curat in chitante adica la gunoi cu ele. Un prieten care este in aceeasi situatie a fost la biroul de plata si i s-a spus ca daca nu are chitantele este bun de plata. Cam de cacao. Ar trebui sa platesc un lucru de 2 ori pentru ca unii sunt incompetenti. A mai patit-o cineva ? Ce-i de facut ? Afara de platit
  11. PS : sa o stapanesti sanatos si sa te poarte fara probleme.

  12. Salut !

    Te rog frumos sa-mi spui si mie de unde pot sa cumpar un adaptor tata-mini-USB la mama-USB.2.0 (ai dat cuiva pe forum un link, unui tip care avea un Aveo, dar presupun ca i-ai dat link-ul pe privat).

    Mi-am luat un New Spark (vezi la "Masina mea") si am aceasta mufa mini-USB la sistemul audio.

    Iti multumesc anticipat pentru raspuns.

    Sa ai o zi ...

  13. Care sunt caracteristicile la care trebuie sa ma uit ca sa stiu ca o janta se va potrivi pe masina mea ? Care sunt specificatiile jantelor originale ? Sugestii de magazine ? Vreau sa-mi cumpar 4 jante de tabla pentru cauciucurile de iarna. Mersi
  14. Bun pret. Sambata ma infiintez si eu la ei. Pentru 4 roti ar fi de 2 ori mai ieftin decat am platit asta primavara.
 

×
×
  • Create New...