Jump to content

spacemarcian

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About spacemarcian

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/10/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    AVEO 1,4
  • An
    2007
  1. credeam ca poate mi-a scapat ... oricum e o porcarie mare chestia asta nu imi pot da seama de consum
  2. Salut, Stie cineva cum pot sa dau la computerul de bord (AVEO) sa vad consumul mediu ? din ce am butonat am vazut ca pot sa vad doar cati KM mai am cu benzina din rezervor .. se poate acest lucuru la aveo ?
  3. Eu am Sedan Pemium ... poate doar platinum are super optiunea "goarna"
  4. Si eu tind sa cred ca au luat sirena aia si au legat la claxon sa se auda ceva acolo. Cam penal cand o activezi se uita oamenii cred ca ii claxoneaza cineva, ma enerveaza la culme chestia asta. Nici la masina noua nu se poate sa nu iei o mica teapa.
  5. Asa se aude si la mine un claxon ... este cam enervant
  6. Salutare, Am de curand un Aveo Premium Sedan. Am urmatoarea problema, cand accesez butonul de inchidere centralizata + activare semi alarma aia de interior sau ce este se aude ca si cum ai claxona. Destul de aiurea, daca esti undeva unde sunt oameni au impresia ca ii claxoneaza cineva .. plus ca este destul de suparator sunetul. Masina mea trebuia sa vina in 2 saptamanii si a venit intr-o luna si trei saptamanii, intre timp am avut o masina de drive test, la masina aia se auzea destul de ok sunetul .. ca si la o alarma ... nu claxona Aveti idee, asa face este normal ... se poate schimba "tonul" de undeva ... au facut pierduta sirena cei de la Chevrolet ?
  7. Merci Emil. Abia am platit avansul, am inteles ca in 2 - 3 saptamani ajunge, mai am ceva de asteptat.
  8. Salut! Am mers pana la urma pe 1.4 - varianta Premium, cu ABS si alea alea. Dar cel mai important pentru mine :-) comenzi pe volan.
  9. Am sa merg pe 1.4 si pe ABS pana la urma. Nu pot sa trag prea multe concluzii din ce s-a discutat decat ca ce este mai scump este mai bun, ca 1 bucata optiune in plus este mai buna de cat 1 bucata in minus :-). Multumesc celor care au raspuns la acest topic!
  10. @dadu1976 cat consuma masina ta ? Sa inteleg ca nu iti pare rau dupa un 1.4 ? :-)
  11. Ar fi super sa fie asa ... Merci @Douz. Cred ca in TM nu au concurenta, exista doar un singur dealer .. nu cred ca tine , oricum este bine de stiut.
  12. Pe leasing merg, Da 330 cam asta ar fi diferenta. Elite din ce am vazut eu nu are ABS, pachetul PLUS il vreau eu care este imediat dupa ELITE si are inclus si ABS. Ce sa zic nu ar fi tragedie suma respectiva (ar fi totusi 2 rate de leasing sau mai pun 100 si am CASCO pe 1 an), ideea este ca am impus o limita ... si vroiam sa renunta la ceva ... am ajuns de la logan de vreo 7000 si ceva la AVEO de 8600 (Direct Cool) apoi mi-am dat seama ca nu imi place cu genti de 13 este foarte disproportionat cel putin la modelul cu 4 usi (am ajuns la STAR 8900) ... apoi ca ar fi cam aiurea sa iau fara airbag la pasager (daca se intampla ceva sa nu regret ca m-am zgarcit la cativa lei si nu am luat cu airbag si la pasager) am ajuns la ELITE 9113 EURO.. apoi ABS (masina noua fara ABS ...) si asa am ajuns la AVEO la 9479 EURO 1.2 cel cu 1.4 este 9810 ... deci ajung la 10 000. Totul parea OK motor de 1.2 (nu sunt vitezoman, merg 80% in oras) ... apoi am discutat cu cineva imi spunea ca este grea masina si ca daca sunt gentile mai mari trage si mai greu, asta presupune ca va trage din greu motorul de 1.2 astfel va consuma mai multa benzina decat cel de 1.4, nu doar atat dar va merge si mai prost. Citeam si intr-o revista Autoshow parca si recomandau motorul de 1.4 in oras .. Ceva de genul ... poveste fara sfarsit :-) Per total, daca ar fi doar aia 330 euro ar fi ok, dar pun pariu ca mai sunt alte taxe de platit de care eu habar nu am, inmatriculare .. numere .. plus cheltueli la care nu ma astept + CASCO de care stiu (si este destul de mult, avand in vedere ca sunt obisnuit sa platesc 2 milioane pe an si atat) Daca as sti ca motorul de 1.2 nu este prea mic si ca nu va consuma mai mult ... si ca nu se uzeaza prea tare (asta este noua) .. etc as merge pe 1.2 ... totusi nu as vrea sa ajung la final cand cheltui vreo 15000 .. leasing .. casco .. taxe ..etc si sa ma aleg cu o "trotineta" cu aer conditionat si ABS. O alta chestie pe care am auzit-o: LOGAN este ceva mai usor decat AVEO Cam aiurea cand nu te pricepi ...
  13. Multumesc mult rzvpopa pentru explicatii! Am facut deja test drive, dar cu 1.4 nu aveau 1.2 disponibil. Cu 1.4 fugea bine de tot Am sa ma uit sa vad diferenta de greutate intre hatch-back si sedan, oricum nu sunt interesat de viteza (as vrea un consum bun si ceva confort), merg destul de incet si prudent (daca voi avea de platit leasing am sa merg si mai prudent ), ce imi era frica ... de motor sa nu fie prea mic si sa traga din greu tot timpul in felul asta sa consume mai multa benzina. Merci inca o data! PS. Are cineva AVEO 4 usi si motor de 1.2 ?
  14. @rzvpopa Cum trage 1.2 ? Ce consum are masina ta cu 1.2 ? As vrea sa stiu daca consumul este mai mic la 1.2 fata de 1.4 (consum real nu 50 grame la 100 km) Citeam de o problema la 1.2 , in sensul ca la 100 KM cand esti in a - 5-a nu prea trage motorul, apesi pe acceleratie si foarte greu creste viteza, este adevarat ? Lucru enervant intr-o depasire banuiesc .. @c_french84 asa este oferta fara ABS, diferenta este de vreo 1500 RON intre 1.2 si 1.4 cu ABS (aproape CASCO pe 1 an)
  15. Salut, Initial am vrut din start motor de 1.2 pentru consum, 70 - 80% folosesc masina in oras. Plus diferenta de - 350 euro. Dar am citit un articol intr-o revista de specialitate ca 1.2 este slabut plus ca eu vreau rotile mai mari de 15, cu roti de 13 sau 14 mi se pare putin dispropotionat .. Nu prea ma pricep "dar in mintea capului meu" ma gandeam ca daca sunt rotile mai mari + este AVEO cu 4 usi este mai grea si trage motorul din greu consuma mai multa benzina .. asa .. si ma gandeam ca dupa aia imi va parea rau ca voi avea si motorul mai mic si va consuma mai mult. Solutia salvatoare fiind sa renunt la ABS in favoarea 1.4 ( nu poate fi prea important -=ABS=- are doar 3 litere ). Este posibil sa traga mai greu motorul daca este de 1.2 si are roti mari + ca este SEDAN? sau nu este o problema asta pt un motor de masina ..
 

×
×
  • Create New...