Jump to content

neonne

Membru
  • Content Count

    136
  • Joined

  • Last visited

About neonne

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Brad-Deva
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    HD-04-NNN
  1. Am aceeasi problema ca si cum spune Against aici. ovi_jer piesele 9, 10 si 11 nu le-am schimbat sa fie din cauza asta ? @mircea intradevar i-mi cam suiera rulmetul pe partea stanga din roata ca cel de la telescop l-am schimbat, stiam ca rulmentul nu bate sau pocneste.
  2. pe drum bun cand franez pocneste dar nu tot timpul si pe drum rau bate.
  3. domnilor am si eu cam aceeasi problema, pocneste ceva pe partea stanga la roata din fata pe drum rau de se simte pana in podul masinii, si cand rulez cu o anumita viteza si pun frana pocneste si in viraje si pe drept pe drum rau pocneste. tin sa spun ca am schimbat: -brate cu tot cu bucse (complect echipate) -capeti de bara -pivoti -bielete -bielete antiruliu -capsula de la telescop cu rulment -bucsa telescop -suporti motor -planetara -bucse etrier -placute frana daca am mai schimbat ceva si i-mi aduc aminte o sa scriu. si tot pocneste, nici nu mai stiu ce sa ii fac. mecanicul mi-a zis ca e bun telescopul, dar luni vreau sa schimb telescopul, bucse bara stabilizare si rulment roata stanga fata. daca si dupa aceea pocneste ii dau foc.
  4. eu am in masina un nokia 3310 care sta in carkit, se incarca tot timpul si merge perfect.
  5. neonne

    Probleme Cu DC++

    ai firewall ? daca ai firewall verifica configuratia lui, sau incearca sa te conectezi cu el oprit, si aceasta poate fi o problema. oricum incearca StrongDC si daca nu ai firewall opreste firewall din windows.
  6. eu iti recomand daca intri prin tara pe la nadlac - arad- deva - sibiu - rm. valcea - pitesti - bucuresti. eu de la deva cand ma duc la tm ma duc prin arad, arad -tm, ca pe lugoj e varza drumul. sa nu mai zic de turnu severin care e la fel. vineri am fost la arad, a mai aparut cate o groapa pe valea muresului dar in rest se circula bina, mai sunt radare, dar in rest e ok.
  7. Display Ericsson T65 - 33,31-Lei Display Ericsson T66, Sony Ericsson T600 - 40,71-Lei Display Nokia 3510i color - 25,91-Lei Display Nokia 6310, 6310i 24,07-Lei si lista poate continua aici: http://www.allgsm.ro/eshop/default.php?cPath=86_109 am dat doar o idee, a nu se considera reclama pentru ca nu am nimic cu acest shop. later edit: mai bine s-ar vedea pe un display de nokia 7650
  8. ce cutie automata a fost pusa pe nexia ? este cea de espero ? eu am la ea 4 viteze si m-am gandit sa schimb uleiul, cati litri intra si cum se schimba ?
  9. nimeni nu stie sa i-mi zica despre suportii si tampoanele de la motor ?
  10. I-mi tremura masina la relanti de nu se poate, am dus-o, am urcat-o pe elevator si mecanicul mi-a spus ca e rupt tamponul de cauciuc din suportul de pe dreapta. cum este suportul de pe deapta ? cu tot cu tampon in el ? sa-i schimb toti ? care i-mi poate da mai multe detalii
  11. @cielofan maine fac o poza si o pun sa vezi cum arata, la mine e originala din fabrica.
  12. @ileana de la mine ai primit banii ? nici nu stiu exact cat s-a trimis, dar s-a trimis dintr-un cont din bancpost.
  13. astazi am trimis si eu banii dintr-un cont din bancpost, vreo 25-26 ron sa fie si pentru taxele postale.
 

×
×
  • Create New...