Jump to content

DonLorenzo

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About DonLorenzo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucharest
  • Auto
    Daewoo GM
  • Model
    Kalos
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B 75 BPG
  1. stie cineva,in afara de chiptuning,cum se poate creste puterea la un kalos cu maxim 10 cp?dar o metoda sigura,care a fost testata. va multumesc
  2. Kalos Sedan 2004 1,4 16 v 80000 km da,am avut probleme mari cu discurile,trepidatii mari in volan la frana de la 120km/h,explicatia lor,ca am avut discurile incinse si am trecut printr-o balta si s-au calat nu mi se pare plauzibila,adica cand ploua ce fac?sau daca e o balta in mijlocul strazii ce fac,intorc sau iau masina in spate si o trec peste balta? pana acum le-am schimbat de 4 ori,daca se pune si faptul ca intr-o singura zi mi-au fost schimbate 2 perechi. primul schimb s-a facut la opel dibas si celelalte la radacini de pe blvd timisoara.
  3. 80000 de km din 2004 noiembrie si pana acum probleme:am schimbat discurile de frana de 3 ori si placutele cam tot la fel,becurile de pozitie si cele de la far,in rest,nimic in afara de consumabile.
  4. salutare domnilor,am citit cu mare atentie majoritatea discutiilor despre consum,eu sunt destul de multumit de cat consuma masina mea,un kalos de 1,4 16 valve din anul 2004 si pana acum am facut 80000 de km.consumul in oras este intr-adevar un pic mai mare,dar sa nu uitam in ce conditii se merge,sofez destul de sportiv iar masina cere la un motor de 16 valve cu 94 de cp,consumul pe care il gasesc eu ca fiind 11-12 este ok.in schimb,cand merg cu masina afara din localitate,pur si simplu am ramas uimit si ca sa va dau un exemplu elocvent,anul trecut in august am fost plecat cu masina in vacanta in ungaria,mai precis budapesta,deci drum dus-intors sunt aproximativ 1950 de km,aflati ca eu am facut doar 3 plinuri de benzina,in conditiile in care in romania pe autostrada bucuresti-pitesti am mers si cu 150 km/h iar apoi am condus normal cum mergea toata lumea,adica si cu 40 sau 80 dar si cu 120 iar in ungaria pe autostrada nu am depasit 130 km/h. as vrea sa aud ce pareri aveti, va multumesc
  5. deci,am un Kalos din 2004,pana acum am facut 55.000 de km...in acesti km parcursi...am ajuns la cifra record,parerea mea,de 3 discuri de frana schimbate..si aici nu am pus faptul ca intr-o zi,la ultima verificare cei de la servici au schimbat 2 perechi...e foarte ciudata chestia,am mai avut masini coreene,dar schimbam discurile la 100 si ceva de mii...si nu am un stil de condus foarte sportiv si nici nu ma duc la curse...se pare ca pentru mine discurile au devenit consumabile...noroc ca masina e inca in garantie...ca altfel plateam de fiecare data 10 mil pe discuri...dar totusi nu e normal ce se intampla...a mai patit cineva la fel?sau imi poate da un sfat?pentru ca nici aia de la servici nu prea isi dau seama ce se intampla!!! Dar ce ai cu noi, de ce ne iei "lumina ochilor", ti-am gresit cu ceva ?
 

×
×
  • Create New...