Jump to content

kgula

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

About kgula

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Rm. Sarat
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    B 96 BYR
  1. kgula

    Masina Mea Cielo

    SI poza cu jantele promisa.Ceva pareri contra ? Ca la pro nu ma astept.
  2. kgula

    Masina Mea Cielo

    Nu va alarmati cu turbina aia ca nu e nimic de ea...e buna de folosit doar in loc de filtru sport dar nu e ceva "super".Nu cred ca iti da ceva in plus dar nici un minus.Porneste de la 2500 de ture e legata la bobina de inductie cu "cititorul" de ture si minus pe masa caroseriei.
  3. kgula

    Respect

    Ce tare esti mai Laurentiule !! Tine-o tot asa ! In caz ca nu ai vazut omu` a scris R E 5 P E C T ...prin urmare a inlocuit S cu 5 in nici un caz cu E .Dar romanul nostru ar fi in stare de orice numai sa se implice ,cu toate ca va implicati aiurea.Ca sa nu fiu offtopic masina e la linie si simpla.Asta e tot de ce are nevoie (in mare).keep up the good work !
  4. kgula

    Masina Mea Cielo

    Ce te face pe tine sa crezi ca nu e omologata ?
  5. kgula

    Masina Mea Cielo

    ... Uite aici ceva ce te poate ajuta http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=6535 .
  6. kgula

    Masina Mea Cielo

    "Ce amuzant esti )"Arata-mi si mie un abtibild pe masina si celelalte "chestii".Poze sunt mai vechi pe atunci nu aveam jantele pe masina.Dar o sa bag masina intr-o "sedinta" foto ca sa nu se mai vorbeasca aiurea pe aici...ca doar de asta sunteti buni...de critoteli...ca de altfel...mai bine lasa.Stopurile sunt facute fumurii doar parea de sus stop pe frana nu e atins de spray.
  7. kgula

    Masina Mea Cielo

    Salut!Dupa ce a trecut un timp destul de bun am revenit cu ceva poze...In ultimul timp masina a suferit ceva mici "modificari".Folie omologata,pleoape,faruri fundal negru,scaune sport,voltmetru,jante,suspensie(nemontata),Devileyes,turbina electrica,.Bafta!
  8. kgula

    Masina Mea Cielo

    Mersi naylui pentru aprecieri.Faza e k fac tot ce pot k sa-mi fac masina sa iasa in evidenta macar un pic.Folia si jantele ma costa mult deocamdata.Fac ce pot cu un buget de nesalariat. Si pana la urma tot or sa vina si jantele si folia.
  9. kgula

    Masina Mea Cielo

    Asta e frate.Nu poate sa fie placuta de toata lumea.Gusturile nu se discuta.Oricum prelungirea nu o sa o dau jos,pentru k o sa pun si praguri si pe spate una.
  10. kgula

    Masina Mea Cielo

    Salut,dupa cum se vede am scapat de capace,si mi-am mutat numarul intr-un loc zic eu mai estetic.Dati-va o parere
  11. Tre sa imi pun si eu bijuteria mea aici sa vad ce zice lumea de ea...poate treceti si voi cu vederea peste capace, oricum au disparut.
  12. kgula

    Masina Mea Cielo

    Capacele... cine are nevoie se serveste noaptea de la masina mea.Asa k in curand o sa le dau eu jos si o sa vopsesc marginea jantelor cu gri...Iar pedelele au fost destul de incomode dar m-am obisnuit si acum nu mai am nici o problema cu ele.Acum pun si eu o intrebare...cum vi se pare prelungirea?
  13. kgula

    Masina Mea Cielo

    Am revenit cu inca o doza de poze.Noua mea prelungire,folie pe geamurile alea din spate (cele 2 triunghiuri),am dat jos chestiilea alea cromate de pe bari,stalpii de la usi negrii,clantele negre.Urmeaza sa imi vina si prelungirea spate , pragurile si folie omologata.
  14. kgula

    Masina Mea Cielo

    Mersi pentru aprecieri...asa sa va raspund (la cine a pus intrebari) In bord am leduri ,iar husele nu`s chiar asa aprinse la culoare dar a acos telu asa ...si cu tatuajele la fel.Astept in continuare sugestii si pareri fie de bine fie de rau.Pedelele nu`s ale mele dar ale mele sunt exact la fel inafara de scris (ale mele nu au)
  15. kgula

    Masina Mea Cielo

    Uite k am mai aparut si eu p forum,pe la masina am modificat la greu,las pozele sa vorbeasca in locul meu+ce nu am poze cu toate modificarile.Si ultimele achizitii la car nu am reusit sa fac poze sau filmari : Blitzuri in faruri , cotiera , si dvd
 

×
×
  • Create New...