Jump to content

cstefan

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About cstefan

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Interests
    cstefan
  • Din
    Timisoara
  1. Ce fel de spray? Din-acelea folosite pentru curatat/lustruit bordul? (desi nu-mi prea vine sa cred ca asta mi-ar rezolva problema) - Sau poate este vreun alt fel de spray cu silicon de care nu stiu eu?
  2. Si eu imi puneam problema daca dupa montaj nu ma voi alege si cu alte batai de cap suplimentare - cum ar fi diverse zdranganituri in bord (la cum lucreaza service-urile..)... sau daca instalatia va functiona ca montata de fabrica.
  3. Ce ziceti merita montat AC pe Cielo Std ? Eu am Cielo Std. 2002, fara AC. Acum m-am interesat pe la service-urile autorizate, daca monteaza AC si la ce pret - si m-am ales cu o paleta foarte larga (parca anormal de larga - parca fiecare si-a pus adaos "din burta") de oferte - intre 850 si 1500 de euroi cu manopera inclusa. Merita oare investitia?
  4. Cu chitzaitul... sa vedem, cred totushi ca trebuie demontat, fiindca zona de contact plastic-tabla e mai mare si nu se poate ajunge cu mana... Oricum nu cred ca e de dat jos toata plasticaraia, numai bucata aia de jos.. dar trebuie lucrat finutz ca-i plin de "urechiushe" de plastic si se pot rupe (cred ca de-aia n-au vrut aia s-o faca... era un pic de lucru)
  5. Asta-i problema, nu stiu cum sa-l departez - probabil solutia cu pasla ar fi fezabila cumva, dar ar trebui data jos cu totul bucata de plastic cu pricina - si aia de la service n-au vrut nici in ruptul capului la revizia de 20000 pe care-am facut-o acum doua saptamani. Si in ceea ce priveste coeficientul de dilatatie... cred ca ala e, desi de cand s-a incalzit afara nu mai "chitzaie" deloc (nu se mai dilata?? din contra eu cred ca nu se mai contracta din cauza frigului... n-o fi asa?). Unde mai pui ca in iarna cealalta n-a scos nici un sunet... desi am tras mai mult de mashina si parca a fost mai frig.
  6. Eu am un Cielo Std. din 2002, si de vreo luna incoace, are un scartait in bord care apare in diminetile reci, si tine cam pana cand se incalzeste in masina, dupa care "tace". Am tot ascultat-o, am tot cautat si-n cele din urma am gasit de unde vine zgomotul, dar nu stiu cum sa-l remediez. In partea din dreapta jos (are acolo un shurub) - se pare ca bucata aia de plastic scartaie pe tabla de sub ea (de tabla asta e prins casetofonul mi se pare...), si asta numai si numai cand e rece (si probabil cum plasticul are alt coeficient de compresie fata de tabla ...). Am incercat sa mai strang shurubul banuind ca si-o fi facut joc din cauza vibratiilor (la cate gropi iau zilnic...), insa cum da cate-o dimineata friguroasa, cum iar incepe. Aveti vreo idee cum ar putea fi remediata problema?
 

×
×
  • Create New...