Jump to content

mihaip29

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About mihaip29

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    gl06c
  1. multumesc pentru raspunsuri! nu am gpl, nu am antigel in ulei nici ulei in antigel,totusi in vasul de expansiune nu mai este aceeasi cantitate de antigel (am sa fiu mai atent cu nivelul la antigel). saptamana trecuta am ridicat rampa cu injectoare (impreuna cu un amic electromecanic la un service daewoo)si, am gasit unul umed. am pus contactul de mai multe ori si din acel injector s-a prelins o picatura mica dupa prima cheie, la urmatoarele chei nu a mai curs nimic (am stat cateva secunde dupa fiecare cheie) iar cand am dat "rotund" la cheie toate injectoarele pulverizau bine. amicul mi-a zis sa duc injectoarele la curatat sa schimb capacul delco si bobina din delco (distribuitor). Sincer m-as duce la un service dar, de la daewoo au plecat meseriasii la alte service-uri mai de firma iar acolo au ramas cei care spun " hai sa schimbam aia pe urma cealalta si tot asa babeste + ciocane + rangi +tipaturi prin hala si nu prea-mi place.
  2. buna seara! am un cielo `99 si am o problema care a mai fost pusa in discutie, dar nu am inteles posibilele rezolvari. dimineata porneste bine, dupa ce se incalzeste dau la automat foarte mult pana o ia si dupa ce porneste, motorul functioneaza intrerupt (parca merge in trei) pentru cateva secnde dupa care se stabilizeaza. nu-mi consuma ulei, nu-mi consuma benzina. multumesc pentru eventualele raspunsuri!
  3. buna! sunt pe punctul sa-mi schimb etrierii ( cel de pe dreapta "clantane" cand merg pe piatra cubica ), cu etrieri de lanos (mentionez ca am cielo). vreau sa stiu daca fac bine, ma refer daca sunt mai eficace la franare, daca apar probleme care sunt acelea. daca s-a mai discutat problema ma scuzati si dati-mi link-ul topicului respectiv. multumesc!
  4. Salut am un cielo gle si sunt curios daca pot schimba etrierele originale cu un model fara glisierele alea tip pistonas. mentionez ca am un zgomot la etrierul stanga cand merg pe piatra cubica sau drum prost. dupa verificare am constatat ca are joc in glisiere.
  5. Hristos a Inviat! pt. Ovi_Jer Scuza-ma, am cumparat o curea de distributie "DONGIL" super star bla bla bla Korea si din ce spui tu aici , ma pune pe ganduri "niste bazaconii" si "de multe ori nu ajung nici 5k km" (am dat si 60 ron). Multumesc anticipat!
  6. Se pot monta in oglinzile originale de Cielo mecanismele de la Espero,sigur pentru ca mi-am montat eu. M-a costat in jur de 150 lei, cu tot cu chestia aia de incalzire a oglinzii si cu butonul de reglare a oglinzilor
 

×
×
  • Create New...