Jump to content
Notificare GDPR și date personale Read more... ×

gr3go

Membru în rodaj
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About gr3go

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Cluj
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze Z20D1
  • An
    2012
  1. Salut? Mai e activitate pe acest forum? Chevrolet ne-a cam parasit (cel putin aici in Cluj...) Am un Chevrolet Cruze 2.0D (Z20D1), 78 mii km, cu probleme la pornitul la rece,. Electromotorul invarte, insa nu porneste usor sau deloc. Acum cateva luni am dus-o in service, si diagnosticul a fost: releu bujii defect => s-a schimbat cu original, fara sa simt diferenta dupa In weekend masina n-a mai vrut sa ne duca acasa de pe munte, dupa ce a stat 2 zile nepornit. Cred ca am chinuit bateria prea mult, incercand s-o pornesc. Intr-un final am legat la o alta masina, si dupa mai multe incercari a pornit. A doua zi dimineata a pornit, cum porneste de obicei de o vreme incoace, mai greu, insa la prima cheie. Bateria a fost testata ieri, fiind inca in garantie (www.principalauto.ro - baieti de treaba, testeaza baterile achizitionate de la ei, gratis) Ce ziceti, ce poate fi cauza? Banuisc bujiile incandescente. Aveam in plan sa masor rezistenta la bujii (care, din ce am citit ar trebui sa fie sub 1ohm) azi dimineata (multimetru legat la minus si la bujie), insa nu am reusit sa dau jos fisele. Am incercat sa le trag, insa nu am vrut sa fortez, sa nu cumva sa se rupa. Pareau fragile, din plastic... Oare trebuie numai trase mai puternic? Adam Am uitat sa precizez: martorul de bujii se stinge inainte sa pornesc motorul.
×