Jump to content

ChevySan

Membru
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About ChevySan

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/24/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo B4LA55C
  • An
    2006
  1. Salut, Mi-am crapat eleronul de pe portbagaj la Aveo si vreau sa-l schimb. Aveti idee unde si cam cat ar costa? Multumesc.
  2. Mă interesa numele firmei, să sun să fac rezervare. Cumva MOTO SERV COM SRL?
  3. Salut Am un Chevrolet Aveo si tre' sa-i fac ITP-ul curand. Cunoasteti vreo statie ITP in Bucuresti, zona Militari - Drumul Taberei, pe care o puteti recomanda? Merci.
  4. Aş putea să le spun să schimbe bujiile şi filtrul de aer doar dacă realmente e nevoie. Dar oare pot avea încredere în ei...?
  5. Salut, Anul trecut în august am făcut revizia de 3 ani (34000 km). Acum am 36000km şi nu ştiu ce ar trebui să schimb la revizia de 4 ani. Conform cărţii de service ar trebui aşa: - ulei motor - filtru ulei - filtru aer - bujii - lichid frână/ambreiaj. Dar având în vedere că am făcut doar 2000 km de la ultima revizie, chiar trebuie schimbate toate astea, sau la unele e suficientă o verificare?
  6. Aici s-ar putea sa ai dreptate... ai avut si tu problema asta? Am atins de nenumarate ori scutul ala de r***t de diverse borduri (mai ales la coborarea cu spatele de pe un trotuar sau dintr-o parcare mai inalta). tolin, am pus intrebarea aici ca sa stiu (macar in linii mari) la ce sa ma astept cand ma duc in service, si sa ma duc cat de cat informat.
  7. Sincer sunt cam ocupat si mi-e cam greu, voiam intai sa vad ce spun forumistii. In alta ordine de idei putem inchide aceasta sectiune a forum-ului, ca toate problemele se pot rezolva in service Ca sa le raspund si celorlalti : la relanti nu se aude zgomotul, doar in accelerare (cand turatia urca). Si da, se aude si cand motorul e rece, si cand e cald.
  8. Salut, De ceva vreme observ urmatoarea problema la Aveo-ul meu sedan 2007 1.2 : in accelerare, cand turatia urca peste 2000 si se mentine in crestere, se aude un pacanit la motor, cu frecventa din ce in ce mai mare pe masura ce turatia creste. Daca stabilizez turatia, pacanitul nu se mai aude. Ma gandeam ca ar fi de la pistoane > , dar ce stiu eu despre mecanica auto, poate ma lumineaza cineva pe-aici, ce-ar putea fi si ce tre' sa fac. Probabil ca nu scap fara o vizita in service, dar...
  9. Am o mică mare problemă. Nu prea face faţă AC la temperaturile de afară, şi nu ştiu dacă sunt eu de vină sau temperaturile extreme de afară. Mai exact, eu plec la 6 seara de la servici, după ce maşina a stat în soare toată ziua (50-60 de grade înăuntru). Dau drumul la AC - aerul băgat este fierbinte, şi începe să se răcească. După vreo 10 minute de ţinut în treapta a 4-a pe recirculare, aerul ajunge cam la temperatura minimă (adică mai mult de atât dup-aia nu prea se mai răceşte). Problema e că această temperatură mi se pare totuşi cam... mare, şi habitaclul nu ajunge la o temperatură care să mă mulţumească. Astă iarnă l-am cam neglijat, în sensul că nu prea l-am pornit săptămânal, ci cam lunar aşa (poate mai des...). Să fie din cauza asta? (evident că celor de la service dacă e să schimb ceva pe garanţie nu le voi spune asta )
  10. Mda, se pare că problema cu acul indicator al benzinei este una generală... Şi eu o am
  11. Aş dori să vă aduc aminte că topicul este despre "bara", "scutul", "chestia" care se află pe unele versiuni de Aveo 2007 sedan, orientată vertical, la câţiva cm în spatele barei de protecţie din faţă, bară prezentată într-o poză în postul #12 de către dadu1976. Topicul nu este despre scuturi (în general), îmbrăcate în plastic sau nu, modalităţi de instalare, tuning, etc. Pentru aşa ceva există deja un alt topic, cred. De asemenea, eu consider problema ca fiind una tehnică, având în vedere că mi-e practic imposibil să urc borduri mai mari de 8 cm fără să sperii lumea din jur. De exemplu, nu se poate plia sau îndoi cumva chestia aia, să nu mai fie orientată vertical, ci orizontal?
  12. dadu1976: exact, ăla. Se vede şi-n poză că e foarte jos. polofox: ciudat e că la unele versiuni nu am văzut acel scut. Poate e doar pentru motorizările 1.2, dar e super super aiurea.
  13. Ok, am lăsat subiectul să doarmă un pic (până şi-au mai luat şi alţii Aveo ) dar nedumerirea rămâne. Ce-i cu scutu' ăla orientat vertical, în spatele barei de protecţie din faţă, sub motor, că de fiecare dată când urc o bordură mai mare de 7-8 cm face un zgomot îngrozitor
 

×
×
  • Create New...