Jump to content

haski94

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About haski94

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/19/1994

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Leganza
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    IS 21 LOD
  1. ROV mersi mult de raspuns..am curatat mufele alea de la clapeta si am vazut ca nu se mai tureaza..am vrut sa o dau si cred ca simtea ea ceva si de atunci nu mai are toane )...dar o sa tin cont si de curatarea clapetei si a motorasului pe viitor..Multumesc!
  2. salutare..am din nou o problemuta..se tureaza motorul la relanti singur..adica o pornesc normal merg cu ea si dupa un timp imi ramane turata la 1100 si fluctueaza mai sus sau mai jos dar nu cu mult..am stat la semafor odata si s-a dus pana in 1500 si acolo ramanea..si faza e ca nu face tot timpul are toane..pe diagnoza nu am pus-o inca deoarece are mufa din aia naspa si e mai greu de gasit..dar daca o pun imi arata din ce cauza ramane turat? nu am nici un martor aprins in bord cand se intampla..de la ce ar putea fi?
  3. 500 de lui cu tot cu manopera am uitat sa precizez..poate in moldova sunt mai scumpe )..oricum nu putea sta asa cu el..ce faceam schimbam baterii una dupa alta )
  4. Multumesc pt raspunsuri am sa vad ce fac..in legatura cu problema ta tyby poti incerca sa pui alta baterie sa vezi daca porneste si dupa sa verifici daca iti incarca alternatorul..am avut si eu problema asta doar ca la mine era faza ca daca nu aveam niciun consumator pornit ( becuri..radio..AC) mie imi incarca..daca porneam farurile nu mai incarca alternatorul )..l-am schimbat pana la urma m-a ajuns 500 de lui unul reconditionat..am inteles ca la astea nu prea ai ce repara..am acusi un an de cand l-am schimbat si nu am nici o problema la verificare aveam bateria full
  5. Sincer nu stiu ce e ala ..e prima mea masina si nu stiu totul despre sisteme de pe ea..nici cu mecanica nu prea le am de asta am apelat aici..cum am zis abs-ul e dezactivat de tot i-am scos mufa aia am si martorul in bord aprins..merg cu frana clasica de dacie ca e mai sanatos se pare )si din moment ce pe fata nu am probleme nu cred sa fie ceva de la presiune..asa sper..
  6. Salutare! Sunt nou pe forum si am vazut topicul domnului Tiberiu legat de frane..mi-au facut probleme de cand am luat-o si nici acum nu reusesc sa ii dau de cap..o am de 2 ani si ceva si abia am trecut de ITP..mi-au spus ca roata spate stanga nu franeaza cand calc frana de serviciu..iar roata spate dreapta nu tine cand trag frana de mana..am schimbat discurile si placutele..am scos pistonasele..cilindrii aia de la ertrier si i-am curatat sa culiseze mai bine am schimbat si garniturile..la fel am schimbat si lichidul de frana tot DOT 4 plus nu stiu cate aerisiri..frana de mana a fost reglata si ea si am observat ca dupa un timp se slabeste..nu stiu ce sa ii mai fac..doar pe spate am probleme pe fata e totul ok..ABS-ul nu functiona corect si l-am dezactivat de tot deoarece pedala vibra continuu si abia reuseam sa franez..ce sa ii mai fac? m-am gandit sa schimb ambii etrieri..altceva nu mai am in minte Apropo sunt din Iasi si daca mai am colegi pe aici si cunosc un mecanic bun ii rog sa imi spuna..si nu prea scump bine inteles am fost la vreo cativa si vad ca tot nu iese treaba..Multumesc mult!
 

×
×
  • Create New...