Jump to content

AndreiChev

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About AndreiChev

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti
  • An
    2007
  1. Salut. Am si eu o rugaminte/intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am un chevrolet lacetti 2.0 diesel din 2007 si de ceva timp am prb cand franez. Cand apas progresiv si tin piciorul pe pedala, se duce pana jos si franeaza f greu, merge doar daca apas brusc. Am fost cu ea la service, am inteles ca ar fi modulul abs, ca este o problema des intalnita la Chevrolet. Intrebarea mea e, mai e valabil acel anunt/nr de tel, in care o pot repara la reprezentanta fara costuri, avand in vedere ca e o problema de-a lor? Sau trebuie sa caut acest modul? care de altfel e destul de scump si am observat ca se gaseste greu. Precizez ca mi-am gasit seria in lista aceea!
  2. Salut. revin cu o intrebare. am discutat cu mai multe persoane care se pricep. Mi-au zis sa bag castrol 5w30 pt ca este mai bun pt motoarele mari. Stiu ca cei de la reprezentanta, la ultima rev, tot 5w30 mi-au bagat. E mai bun? Alta chestie, am inteles ca nu e necesar sa schimb si filtrul de polen si cel de motorina, ci doar cel de aer si ulei, celelalte schimbandu-se doar la 50k km si fiind foarte scumpe. Ce parere ai?
  3. Deci ar trebui sa iau un bidon de 5L si inca unul de 1L. Tot de castrol edge auzisem si eu ca e cel mai bun. Nu am fost sa ii fac revizia pt ca am stat f prost cu banii..dar acum sunt hotarat sa o fac. Mc de raspuns
  4. Salut. Am un chevrolet lacetti,motor de 2.0 diesel din 2007. Mi s-a aprins de vreo 2 luni martorul ala pe bord cu "change oil soon" si ar cam trebui sa ii fac revizia. Vreau sa cumpar eu piesele si uleiul pt ca este mai ieftin. M-am tot documentat si am vazut ca sunt recomandate multe tipuri de ulei. Unii zic de Castrol EDGE turbo diesel 5w40 ca ar fi bun, altii de Mobil 1 esp 0w40 si tot asa. Vreau sa cer parerea cuiva care se pricepe, care e cel mai bun, ca sa nu cumpar ceva prost sau slab. Si daca ma poate ajuta si cu restul, un link sau magazin ceva, pt filtrele de polen, aer, ulei, motorina. Am fost la un magazin astazi si imi zicea baiatul ala de acolo ca toate astea ma costa undeva la 1,3 mil. Si inca ceva, stiu ca uleiul vine la sticle de 5 L iar pt motorul meu de 2.0 am inteles ca trebuie mai mult (vreo 6L). Trebuie cumparat inca 1 L pe langa sticla de 5? Eu mai am o sticla de ulei de la ultima revizie, pot sa completez cu aia daca e alta marca(alt indice)?
 

×
×
  • Create New...