Jump to content

alex1208

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex1208

  1. Multumesc masina sa dat ! drumuri bune tuturor !
  2. Buna ziua si cu parere de rau va anunt ca masina sa vandut (totusi un pic linistit ca am dat-o unui prieten) Drumuri bune si traffic usor ! Alex
  3. Rugina 0 fara lovituri (mici atingeri normale in buc.) Sent from my SM-N930F using Tapatalk
  4. Masina este de vanzare, pentru mai multe informati, gasiti in link-ul de mai jos http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/40619-vand-cielo-15-1996/
  5. Noua achizitie de la taicamiu. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  6. Vand Daewoo Cielo GLE -An fabricatie 1996 -taxa matriculare platita -33.195 Km la board (reali) -Benzina 1.5 -ambreaj schimbat (30.000 km) -cauciucuri+jeante (BBS) vara 15' -cauciucuri+jeante iarna(intermediare) 13' -stare buna de functionare pret : 1.000 euro (discutabil) Alexandru 0730865630 http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/40218-coreeanca-mea-canterbury/ Mai multe informati in linkul de sus http://imgur.com/a/xkqRs Probleme aparute pe parcurs
  7. Noile achizitii, fara anvelope!
  8. Intrebare , cum sa da capacul volan jos ? Vreau sa imbrac volanul (ma rog nu eu) are ceva suruburi pe undeva ? Merci
  9. Merci , dar pentru Ilfov Popesti-Leordeni se plateste (am platit 2.444 ron) in str.Lucretiu Patrascanu zona Titan Miercuri 19.08 2015 cred ca o inmatriculez definitive pe IF
  10. Salut, salut! Azi am trecut prin RAR si mi-am luat certificatul de autentificare (Totul este in regula!). Cine ma poate indruma si pe mine unde si cat am de plata Taxa de prima imatriculare, eu fin din Popesti-Leordeni, deci Ilfov. Ajutati-ma si pe mine, si va multumesc anticipat.
  11. Buuun am achizitionat un compressor + 2 macarale geam usi fata st-dr (multumesc JonnyGLE)urmeaza sa gasim un mechanic sa montam piesele . Drumuri bune tuturor si concedii linistite.
  12. Ma intereseaza si macaralele usi fata (amandoua st+dr) pret si cum le iau , plus compresorul de aer.
  13. Te rog mult si iti multumesc .
  14. Nu se merita , unul nou plus montaj (AgerService) cheder schimbat daca eate nevoie (250 ron) am schimbat eu acum 6 zile.
  15. De la Radacini GN au zis ca nu se poate repara ca cica este fisurat (un sfat unde sa il verific si eventual repar) Merci si drumuri bune !
  16. Buna dimineata (un nr de contact si va sun eu) multumesc
  17. Buna ziua , mai aveti cumva compresorul aer conditionat ? Daca da cat face ? Merci
  18. Mda asa e , dar la desfacut era discu (ferodoul) era fisurat si rulmentul uscat si cam ruginit (parca asa mi sa parut) In fine sa facut (Valeo - 660 ron) toata afacerea, merge ambreiajul belea de usor (inainte mergea tare greu si uneori parca agata) Acum alta belea compresorul aer conditionat pierde freonul (magazin scump rau) trebuie sa gasesc unul SH (cam cat face unul) ?
  19. Azi buba la ambreiaj. Nu mai intra in viteza decat cu motorul oprit si la pornirea motorului avea tendinta sa plece singura fara sa dau drumul la ambreiaj. Directia service Gara Nord cumparat kit complect ambreiaj (placa disc rulment levier de la Valeo) 310 ron manopera sa vedem la sfarsit ( 350ron estimativ) asta e tot inainte. Zi buna tuturor.
  20. Merci , dar ai idee de unde iau bolturi ? In principiu nu era neaparat vorba de etrieri mai mari ci de generatia de etrieri de reparatie (Cielo din 96 - 97 inclusiv) si cica ei ar fi un pic mai mari (rotile mele sunt pe 13)
  21. Incepem sa descoperim micile defecte iminente vechimi auto: prima , -am observant ca usa de la sofer are joc , cand o deschid coboara putin, ce trebuie facut ? se schimba axul balamalei sau altceva ? merci si drumuri usoare!
  22. pentru cei care care aveti S4 puteti pune 2 - 3 rom-uri ca sa nu fie suparare si le puteti testa simultan eu asa ma joc de vre-o cateva luni si e interesant 1.TW de la Echoe (custom TW rom perfect) 2.MIUI v6 3.CM12 5.1.1 AntaresOne PS pentru cei inreresati pot oferi info suplimentare
  23. Frumoasa masina sa o ''covrighezi'' sanatos ! In alta ordine de ideiii; am fost la service Daewoo siiiiiiiiiiiiii (la 30.170 km) -schimbat ulei (GM 5w30) -filtru ulei (GM-Daewoo) -filtru benzina -antigelul (rosu) -bucse teflon volan (acum se misca mai greu dar parca am mai multa incredere in el) -complectat freon (ingheata degetele pe langa grille) Verificat; -ulei cutie (picura cand a desfacut busonul si era rosu curat) a ramas asa -lichid servo (neschimbat, stare buna) -lichid ambreiaj (neschimbat, stare buna) -lichid frana (neschimbat deoarece am de gand sa schimb etrieri cu uni noi, mai mari la recomandarea mecanicului) Este nevoie; -garnitura capac tacheti -capete bara directie (dr.are un mic joc dar le schimb pe amandoua) -etriere frana generatie noua (pachet etrier-suport-placute 330 ron o roata originali Daewoo) Intre timp am aflat; -la 25.000 km a fost facuta distributia, schimbate bujiile si curatate injectoarele cu ultrasunete Si tuturor colegilor drumuri line!
  24. Aha , OK mam prins (legat de polish) Casetofon am sa dau o fuga in targ duminica sa vad daca au ceva(am lucrat acum vre-o 10-12 ani pe un Cielo si da intradevar Tank-ul se aude belea) merci si drumuri bune
 

×
×
  • Create New...