Jump to content

Antonyo20

Membru
  • Content Count

    134
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Antonyo20

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    antonyyo18

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  1. [Au fost alte probleme...personale pot sa zic asa...multi ma cunosc de pe acest forum...si nu a-s face asa ceva nimanui..adica sa-mi bat joc de cineva cumva!Banii vor fi inapoiati..pentru ca si mie tot cineva mi-a tras teapa cu jantele...trebuia sa m-i le aduca a 2-a zi de la conversatia cu domnul Vuicin (Jimmi) iar acest "prieten" a fost un pot sa zic asa..escroc...le-a vandut si pe mine m`a lasat sa trag de toate!Daca reusesc sa le scot de la actualul proprietar al jantelor pana joi...e super ok..daca nu..tot joi se vor inapoia banii!Multumesc tuturor pentru intelegere!
  2. Anvelope merg: 155/65/R13 sau 155/70/R13 sau 165/70/R13 merg cam toate dimensile pe 13 in afara de la 175 (175/50/R13 se gasesc cam greu.. ). 2. DA inca mai este valabil anuntul!Dar nu pentru mult timp..deja sunt multi interesate de ele..si martzi cel tarziu miercuri cred ca le pun colet!Daca se grabeste cinevasa le pun colet Luni..este sansa lui
  3. Nu...sunt toate 4 adik setul complet.Jantele sunt din aliaj foarte foarte usor(garantez pentru asta )iar dimensiunile a-r fi: 5.5J distanta intre prezoane 4x114.3 sunt jante Made in Japan Powered by Mitsubishi . In alta oridine de idei..jantele merg la fixul fixului si pe Tico si pe Matiz fara absolut nici o modficare de prezoane..etc etc! scuze pentru repetare..las aici si numaru meu de telefon in caz de nu pot raspunde pe forum: 0743513165 - Antonio sau id mess: antonyyo18@yahoo.com
  4. Dupa cum spune si titlul..Vand set de jante din aliaj foarte usor cu prinderea 4x114.3 care merg la fix si pe Tico si pe Matiz..fara absolut nici o modificare!!!Jantele sunt aproape impecabile!Pret 500 LEI!!
  5. Salut la toata lumea! Am facut si eu cate ceva la interior..
  6. Vand un set de pleoape din fibra de sticla, pentru Tico..stilul "Bad Look" .L-e pot face orice culoare ..vopsite in service..la cuptor..vopsea pe baza de apa..+lac! L-e trimit tipla...doar sa le puneti pe faruri ! Cu vopsit cu tot..(orice culoare) pret 1 Mil Lei Vechi!
  7. Jantele sunt OZ Superturismo GT si era pusa una pe langa roata normala..d`aia t-i se pare ca iese mult !O sa revin maine cu poze cu masina finalizata! PS: Kit-ul a fost al lui TheGrimRapper
  8. Va salut cu respct dupa muuuuuuulllttt timp! La masina mea..s-au facut multe modificari...mari si mici..si investitie destul de serioasa...las pozele sa vorbeasca..
  9. In primul rand...Tico are curea nu "lant" , in al 2-lea rand te pot ajuta eu cu schimbatul doar daca dai o fuga pana la Pitesti..te rezolv ieftin si bine...eu lucrez la Service Dacia !
  10. Da pai..ce sa zic...e scorul cam mare..de banii astia iti iei un set de jante pe 13` pentru Tico noi noute )
 

×
×
  • Create New...