Jump to content

NEXIA06

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About NEXIA06

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Calarasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo GLE
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    CL
  1. Am incercat,dar nu lumineaza uniform tot bordul,unele zone sunt mai intunecate iar altele mai luminoase.Ma gandeam sa montez mai multe leduri...
  2. Salut.Am niste leduri de la o instalatie de brad de Craciun(220v).Pot folosi acele leduri ptr.luminatul bordului de la masina?Daca da,ce fel de diode(sau rezistente,nu ma pricep) trebuie folosite?
  3. Ce inseamna ulei ATF ? Bidonul era sigilat.Culoarea uleiului era cu o foarte usoara tenta rosiatica fata de un ulei normal. Bidonul era de 4 L.Mai scria "High tech synthese technology"...asta daca are vreo importanta.
  4. Uleiul folosit este Liqui Moly Super Leichtlauf 10w40.
  5. Salut.Este normal ca un ulei de motor sa se inroseasca dupa cca.3000 km ? Care este motivul ptr.care poate capata aceasta culoare? Mentionez ca masina are si instalatie GPL. Pana acum nu am mai patit asa ceva. Uleiul folosit este Liqui Moly,daca are vreo importanta asta. A mai patit cineva asa ceva?
  6. Scuze daca initial nu m-am exprimat f.clar.
  7. multumesc ptr expicatii si mai ales ptr.poze.Acum am inteles cum trebuie sa fac.Vreau sa pun banda de leduri si voiam sa lipesc firele de alimentare ale acesteia de folie.Ideea cu soclul nu-mi trecuse prin cap . Banda cu leduri pe care ai folosit-o asa ai cumparat-o (cu ledurile alea) sau i-ai schimbat tu ledurile? Eu am gasit cu leduri din acelea mici si patrate...
  8. Diferenta este numai cand pun contactul,fara sa pornesc motorul.Cand este motorul rece nu se aprinde deloc iar cand este deja cald si vreau sa-l pornesc ,se aprinde,dar apoi se stinge imediat ce porneste motorul.In timpul mersului motorului nu se aprinde deloc becul.Am schimbat tipul uleiului,intrucat am schimbat axul cu came si culbutorii si cineva mi-a recomandat uleiul asta care este sintetic (cica?)
  9. La primul cielo,care era dohc consumul extraurban era de 5,5 - 6 L (mers 100-120km/h) iar urban 12-14 circulatie nu f.aglomerata)iarna chiar mai mult.Combustibil-benzina.
  10. Am schimbat uleiul si am pus "Genuine 5w30" full sintetic (cica).Cand pun contactul cu motorul rece,nu mi se mai aprinde martorul din bord de la ulei;insa cu motorul cald acesta se aprinde.(dupa pornire se stinge).Este ceva in neregula sau este ok?pot merge in continuare cu uleiul asta? Masina este cielo sohc,1995 si are 165000 km. Ps. Inainte foloseam "genuine 10w40".Motorul nu consumă ulei.
  11. Salut.De cand am schimbat axul cu came + culbutorii (cielo 1995,gpl) am probleme cu mersul pe benzina,masina parca nu se alimenteaza suficient la accelerare,iar la relanti parca ar merge in 3 pistoane,uneori oprindu-se de tot. Pe gpl in schimb nu are nicio problema,motorul mergand f.bine.
  12. vreau sa fac lipiturile pe folie ,in locul unde fac contact soclurile becurilor.( cu mov in foto)
  13. Cum ati reusit sa faceti lipiturile ledurilor pe folia cu circuitele ? La mine se dezlipesc...
 

×
×
  • Create New...