Jump to content

olimpiu

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About olimpiu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • AIM
    olimpiue
  • MSN
    olimpiug@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.kennomedia.com
  • Yahoo
    olimpiug@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. La mine le-au primit inainte de a expira. E encesar sa ai dovada, buletin, si sa le cureti inainte, pt ca altfel fac figuri. Mi-au dat inapoi toti banii. Cam asta e. Ideea e sa le predai in maxim 15 de la expirare.
  2. Ideea e ca ai dat 700.000 pe o programare pe care o puteai face si telefonic. . Gratuit. Asta daca iti era dificil sa ajungi pe Calea Grivitei.
  3. Eu m-am programat la RAR pt autentificare, adica verifica sa corespunda seria de pe sasiu cu cea de pe cartea tehnica a masinii. M-am dus sa ma programez pe Calea Grivitei. Aici a durat 5 min. Poti sa alegi cind sa te programeze. Eu am vrut de dimineata de la 8, adica cel mai devreme, si era liber abia peste 4 zile lucratoare. Daca nu voiam 8, ma puteau programa si in ziua aia , dar nu puteam ca era la 15:30. La programare a decurs cam asa: Am ajuns pe la 8 fara 5 si deja erau oameni in fata mea. A durat totusi cam 10 min pina sa ma preia unul dintre lucratori. Apoi m-am dus sa platesc taxa (la mine la TICO a fost de 325.000). Si m-am intors sa-mi iau masina. Mi-am luat-o si apoi mi s-a spus sa astept sa fiu strigat, in sala de asteptare. Asta a fost partea cea mai lunga. Era cam 8:30 si mi-au zis ca abia dupa 9 vin inginerii sa strige prorpietarii. Asa ca pe la 9:15 am avut dovada de la RAR in mina, pregatit pt urmatorul pas. FFF Important: Trebuie sa aveti buletin sau pasaport la voi pt ca altfel va duceti de pomana. Bafta
  4. Baieti, vreau sa va impartasesc experienta mea de ieri, cind am cautat in tot Buc piese de Tico (pt unul nou si "bun" pe care tocmai l-am cumparat). Dupa piese o sa va dati seama de probleme evident. Deci, distractia a inceput la City Center. Pt 1,5 ore (care au durat vreo 45 min in timp real) mi-a fost facuta o constatare cam superficiala. Daca nu-i intrebam eu daca a fost lovita si daca sint reali km, nu-mi ziceau. Ar fi bine sa facem pe undeva un thread cu ce sa ceri la o constatare, si cam cit ar merita sa dai. O alta problema ar fi preturile de la City Center. Au niste preturi la manopera de ti se face rau. De fapt au nr de ore umflate fata de durata normala cite le-ar lua. Si ora e 320.000 cu tot cu tva. In fine, ca s-o scurtez, si la piese stau "bine". Preturile lor sint cam cu 10-20% mai mari decit in general. Acum despre piese: Am umblat prin bucuresti destul de mult dupa piese, in special pe unde am citit pe aici. 1. Cea mai buna treaba o faceti cu Doru Simion, care este distribuitor direct de la importatori. El are magazin la Muncii undeva pe dreapta vis-a-vis de biserica de la iesirea din pasaj care duce in Dristor. Va dau tel lui, il sunati si il intrebati de preturi. Omul nu tine in stoc mai nimic, ci doar la comanda. Aduce martea si vinerea. E amabil si serviabil. 320.36.83/401.55.82/0722.27.00.99 Ca preturi: O bobina de tico: 580.000, Comutator Lumini: 1.350.000, Radiator: 2.850.000, Rola Intinzator:630.000, placute frina: 540.000 setul, saboti frina: 500.000 setul. 2. Pe locul doi se afla magazinul de piese de la intrare in pasajul Muncii cum vii dinspre iancului, pe stinga. Aici tipul care vinde are preturi bune, are stocuri, si poti gasi piese la preturi mai mici. Eu am luat cureaua de distributie de aici si mai multe piese. Sincer nu am intrebat de garantie, dar avind in vedere ca nu am fost la service, banuiesc ca nici nu ar fi valabila. Tipul cred ca e Daniel Manta: tel: 327.68.40/0722.626.811. Avind in vedere ca pina la urma am cumparat de aici, o sa va mai povestesc si cit de mult au durat. 3. Aici ar fi magazinul de piese al Automec 99. Ca si preturi sint cam peste celelate doua dinainte. Insa cred ca poti face treaba si cu ei. Aici unde am fost era o tipa Elena: 327.76.30. Cam asta ar fi. Sper sa va ajute.
  5. Salut tuturor. Am cumparat de curind un tico pe care am dat vreo 2300E din 2000 cu 54.000 Km. Faza e ca nu stiu cum stau cu el. Banuiesc ca are probleme, dar sper sa nu fie prea mari. Din ceea ce am observat de 2 zile de cind il conduc, e ca se incalzeste motorul prea repede, si ajung cam dupa vreo 10km de mers in bucuresti la limita (adica ajunge pe rosu). Banuiesc ca ar fi o problema de racire (logic). Mi-ar fi de folos daca mi-ati zice cam de la ce poate fi. Din ce am vazut sigur va trebui sa schimb anvelopele ca-s cam uzate si pe zapada cred ca voi fi ca in saniuta. Stie cineva cam cit ar costa o anvelopa noua? Sau pe unde se gasesc second mai putin uzate? Alta problema mai interesanta e ca nu mi-a intrat intr-a cincea. Are cineva idee care ar fi motivul? In fine ceea ce voiam defapt sa intreb, inainte de toate, este daca imi puteti da un sfat de service OK la pret, dar cu servicii de calitate. Sincer nu prea ma pricep la motoare si probleme, mai ales de TICO, asa ca pot inghitii multe. Nu m-ar deranja sa dau un ban dar vreau sa imi zica pe bune si sa repare profesionist. Sincer prefer sa-i dau lui personal ceva mai mult, dar sa nu ma traga in piept cu reparatii ne-necesare sau sa-mi ia dublu pe piese. Stiu ca sint multi de aici care isi repara chiar ei micile probleme, dar sper ca totusi ma veti putea indruma catre un service serios cu servicii de calitate. Va multumesc
 

×
×
  • Create New...