Jump to content

andolis49

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About andolis49

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Negresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark
  • An
    2008
  1. Buna ziua! Am o problema cu incarcatul bateriei. Acum o luna s-a aprins martorul baterie in bord. AM dat jos alternatorul si am schimbat releul de incarcare. Problema s-a remediat. Zilele trecute s-a aprins iar martorul baterie. Nu am verificat releul dar cred ca e prajit. De la ce sa fie? O fi de vina puntea de diode sau n-am avut noroc cu releul? Orice sfat mi-ar prinde bine. Spark motor 0,8l. Multumesc!
  2. M-am mai linistit... Defapt am verificat inca o data ce scrie in manualul de utilizare Spark si nu zice nimic de ACEA sau A3, A4, B3,B4... Sa vad cum e la consumul de ulei. Daca il papa ca e mai subtire am sa trec pe 10w40.
  3. Salut tuturor! De cateva zile am facut scimbul de ulei la Spark fab. 2008, 76000 km fara prea multa documentatie si din lipsa de optiuni (si cu masina pe rampa cu uleiul scurs) am gasit la magazin Daciaoil 5w30 care respecta API SL/CF si ACEA A5/B5. E bun ce am pus sau sa-l dau jos cat mai curand? Am citit de alte uleiuri pe forum. Aralul nu e bun pt astfel de motoare? Am pe logan si se simte diferenta in bine. Multumesc anticipat!
  4. Buna ziua! De cand am achizitionat Sparkul fab. 2008 nu functioneaza lampa de ceata spate. Am verificat becul si sigurantele si sunt in regula. Mai ramane releul de sub bord. Puteti sa-mi spuneti care e releul responsabil din poza, eventual un cod si cum il pot verifica? Are cineva un manual de reparatii pentru Spark? MUltumesc anticipat!
  5. MUltumesc de info! Ma gandesc ca poate vede cineva care are o carcasa de filtru de vânyare. Bafta!
  6. Buna ziua! Carcasa filtru de aer pentru Spark intreaga aveti? Si la ce pret? Multumesc!
  7. Buna ziua! Carcasa filtru de aer pentru Spark intreaga aveti? Si la ce pret? Multumesc!
  8. Cand rotesc de maneta se roteste cu totul dar foarte putin si nu am vazut becul aprin. Am sa mai cercetez pe la sigurante sau conexiuni dar parghia mi se pare dubioasa. Trebuia sa fie un buton rotativ ca la lumini. Era mai simplu. Astept un ajutor cu partea electrica la mufa de la radio cd. Multumesc!
  9. Buna ziua tuturor posesorilor de Spark! De curand am intrat in posesia acestui automobil. La mana a doua pentru oras si naveta dar am descoperit cateva probleme: mufa de la sistemul audio a fost taiata si am doar firele. La fel si cu antena radio. La asta nu-i o problema doar ca as vrea sa-mi montez un aparat radio mp3 si trebuie sa-i pun mufa la loc. Puteti sa-mi spuneti cum sunt conectate firele de la aparatul audio? Boxele le-am descoperit singur firele dar la celelalte fire nu vreau sa fac vreo greseala si sa ard aparatul. Cealalta problema e legata de stopul de ceata de pe spate. In manual spune ca se roteste maneta din dreapta ca sa aprind ceata dar la mine nu se invarte capatul manivelei. La voi cum functioneaza lampa de ceata? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...