Jump to content

sebastianaxx

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About sebastianaxx

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    buhusi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    axx
  1. 205 RON butuc cu cod, butuc portiera stanga+dreapta, butuc portbagaj 100 RON reparat Total ... :
  2. S-a facut. A venit un tip cu testerul, a pus noul contact care avea CIP cu cheie originala, a facut un reset si alte alea si merge. Chestia e ca acum merge :
  3. Am cheia de la contactul nou. Chestia este ca vreau sa folosesc noul butuc cu cheia lui. Am si un cod... Nu merge cu tester-ul? Nu am cum ajunge la service. E la 30 km de mine si se blocheaza volanul...
  4. Nu. S-a stricat butucul. S-a blocat cu cheia in el. A incercat un mecanic sa-l repare dar cand pornesc masina se blocheaza volanul in mers. Am luat un contact nou cu cip si vreau sa-l schimb. Cum fac cu codul? PS: pentru Mircea era
  5. Buna ziua. Cum se poate schimba un contact pornire? Ma refer la schimbarea codului. Se poate schimba din tester sau e nevoie de alte "scule".
  6. Unde gasesc si care este pretul pentru o fuzeta stanga matiz. Va rog.
  7. Salut Am o durere: am 25900 Km si se apropie termenul la ITP. Matizache al meu cred ca are ceva probleme la directie. Ce credeti ca e mai bine sa fac ? Merg la ITP sau ma duc mai intai la revizia de 30000 Km? Multumesc frumos, anticipat.
  8. Buna ziua. Am masina din 2006, garantie. Anul trecut, primavara, cand viram maxim stanga sau dreapta se auzea un fasait la roti ca si cum atingea caroseria, poate chiar atingea. Am fost la IATSA si au schimbat coloana care pleaca de la volan si merge spre caseta, nu stiu cum ii zice. Acum de vreo doua saptamani a inceput din nou. Ce poate fi ?
  9. sper ca nu am gresit locul unde sa postez. am masina de 4 luni. am avut ceva probleme cu ea, cum ar fi: volanta volan - schimbata ; si acum balamaua capota motor, partea stanga s-a rupt. mi s-a spus ca nu intra in garantie. nu contest. dar, pe cuvant, ca nu am facut nimic care ar fi putut sa o rupa. astept acum sa apara balama ca sa o pot cumpara. puteti sa ma ajutati cu un magazin de piese auto, sunt din Bacau.
  10. salut eu am folosit benzina de la petrom si dupa 100 km (mers fara oprire) am observat ca motorul merge franat. apoi am pus de la Lukoil de 98 si parca s-a observat ceva modificari in randamentul motorului consumul: multumitor, in parametri.
  11. in bacau ce dealer daewoo serios exista? se poate si in alt judet ?
  12. am o problema cu masina, matiz an fabricatie 2007 la viraj stanga, dreapta rotile ating caroseria. am fost la dealer. cum au rezolvat ei problema: - au batut cu un ciocan in caroserie - dupa asta au reglat diectia, dar acum cateodata se mai aude cum atinge. insa la revenirea rotilor din viraj exista un trepidat in volan. o alta problema ar fi: la pornire, pe loc, motorul isi pierde din putere si odata s-a oprit.
 

×
×
  • Create New...