Jump to content

stanciucosmin

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About stanciucosmin

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. in legatura cu revizia de 5k km, am sunat la craiova si mi-a spus unu ca trebuie sa fac si ca nu e necesar sa schimb uleiul. m-am pierdut de tot.
  2. merci pentru raspunsuri . cred ca o sa ma conformez si o sa incerc 95. va anunt rezultatele in curand.
  3. modelu de gigant - power r/sp. am dat 5k e pe el cu aproape 2k km. acum l-am adus aproape de 5k km dupa niste drumuri prin tara. sunt incepator din toate punctele de vedere (condus, matiz) si mi-a zis un prieten ca asta e forumu de baza pentru daewoo. cam atat pentru acum. merci.
  4. sunt un super incepator in ale matizului si ale condusului (masina de o luna si carnet de cateva zile :-D ). masina e aproape noua (din martie 2004) si merge destul de bine. aproximez un consum intre 5 si 6 litri. nu prea stiu insa ce benzina sa ii pun sa obtin beneficii maxime. am pus pana acum lukoil si mol 98 fara pb. ce imi recomandati sa folosesc?
  5. Am achiziţionat de cuvânt_urâtând un automobil Daewoo Matiz la mâna a doua produs în luna martie 2004 cu revizia realizată la 1000 km în luna aprilie 2004 care are în acest moment aproape 5000 km. Aş dori să ştiu să ştiu dacă trebuie să fac revizie la 5000km sau la 6 luni de la revizia anterioară.
  6. Am achiziţionat de cuvânt_urâtând un automobil Daewoo Matiz la mâna a doua produs în luna martie 2004 cu revizia realizată la 1000 km în luna aprilie 2004 care are în acest moment aproape 5000 km. Aş dori să ştiu să ştiu dacă trebuie să fac revizie la 5000km sau la 6 luni de la revizia anterioară. Merci
 

×
×
  • Create New...