Jump to content

s3bby2000

Membru
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About s3bby2000

  • Rank
    Muşama Ben S3bby

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Brasov
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    BV 55EBY
  1. Salut. Ceva 195/65r15 de iarna ramase de anul trecut gasim? Multumesc.
  2. Daca dai climatronicul pe degivrare parbriz, incalzirea in oglinzi nu functioneaza, ea pornind doar in cazul in care selectezi degivrarea electrica pt luneta. Nu are nimic daca e pe degivrare si opresti AC-ul. Eu asa lasam climatronicul sa functioneze in cazul in care parbrizul avea tendinte sa se abureasca, dar sistemul facea fata si fara AC. Daca nu face fata fara AC si se abureste , il pornesti. Oscilatia turatiei la pornire este datorata socului electronic.
  3. Donez capac de roata original Chevy Aveo 14", niste piulite de plastic pt capacele originale, 2 protectii facute pt boxele spate Aveo sedan(nu stiu daca la hatchback sunt la fel amplasate boxele ca si la sedan), si 2 l de ulei, unul de servo si unul de cutie de viteze, produsi de GM. Cei interesati contactati-ma la 0762606438 sau adresa de mail la fel ca si userul.
  4. Imi cer scuze de exprimare, ma refeream la volan ). Voi incerca sa-i fac o poza si lui Vali daca il ajuta la ceva )
  5. Eu nu il cunosc pe Horatiu, ci pe Vali. La Vali mi-am imbracat volanul eu. Poze cu el nu am pt ca am vandut masina...
  6. Frumoasa masina, modificat cu bun gust. Daca te hotarasti sa imbraci volanul, iti pot da nr cuiva de la tine din oras care se ocupa de ceva timp de asemenea operatiuni. Multi km fara probleme
  7. Se poate inchide, s-a vandut masina. Multumesc pt gazduire.
  8. Am fost contactat de un domn care aproape toate piesele necesare reparatiei si vrea sa le vanda.Cel mai important e ca sunt vopsite in culoarea masinii, deci scapati de costul vopsitoriei.
  9. 2350 euro. Precizez ca masina nu are sarit airbagurile.
  10. Din 2010 de cand e postat anuntul nu a mai intrat pe forum, asa ca nu-ti face mari sperante sa raspunda
  11. Masina revine la vanzare din urmatoarele cauze: in data de 13.02.12 m-am deplasat la societatea de asigurari unde am optat ca ei sa-mi scoata masina la licitatie si sa ma despagubeasca, in ciuda faptului ca imi gasisem client pt masina, am avut o presimtire sa nu o vand. Trebuia in termen de 15 zile lucratoare sa-mi primesc banii, dar nu a fost asa. M-am deplasat din 2 in 2 saptamani la sediul societatii unde mi se comunica sa mai astept, ca inca nu pot sa ma despagubeasca. I-am inteles, dar la inceputul lunii mai, m-am deplasat la sediul societatii unde le-am transmis ca imediat se implinesc 3 luni de la data dosarului si ca le voi face reclamatie la CSA. Dupa acest fapt, mi s-a transmis ca masina nu va mai fi despagubita, ca va fi reparata cu piese aduse de ei. Bineinteles ca nu am acceptat, masina a fost echipata cu piese originale, trebuia sa fie reparata tot cu aceleasi piese, nu aftermarket. Au spus ca nu pot face asa ceva. Dupa acest fapt, le-am facut sesizare la CSA, am facut cateva vizite directorului sucursalei din Brasov, si dupa amenintari ca ii voi da si la OPC pt ca nu-si respecta prevederile contractuale, s-au razgandit si mi-au spus ca imi despagubesc 60% din valoarea asigurata si sa pastrez masina. Din aceasta cauza, masina revine la vanzare. Mentionez ca nu mai am rotile de vara ,le-am vandut. Pozele care le-am atasat sunt dupa ce masina a fost desfacuta.
  12. Poze cu ele?Anvelopele ce marca sunt si ce DOT? Cati mm mai au? Gaura centrala cati mm are? Inele de centrare ai cumva pt 56,6mm? Ce latime au jantele?
  13. De vanzare un nokia 5230 alb, cablu de date si incarcator, nu are probleme, in afara de cele doua zgarieturi de pe capacul albastru din spate nu are niciun defect. Pret:250 de lei. Al doilea telefon este o replica de Iphone 3g, vine cu incarcator 220v, de masina+ cablu de date. Interfata grafica se aseamana in mare parte cu cea a originalului,nu este zgariat, merge bine touch-ul. Pret:200 de lei. Al treilea, LG U900, are functie TV si un design diferit datorita ecranului rotativ, are inca tiple pe el. Am si incarcatorul sau. Pret:in jur de 200 de lei. As prefera sa le dau la schimb dar daca e cineva dornic sa le cumpere, cu cea mai mare placere. Telefon:0762606438.
  14. Cred ca este vorba doar de cutia de viteze: are una pt motorul de 1.2l si doua pt 1.4l.
 

×
×
  • Create New...