Jump to content

Sector

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Sector

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  1. Aha am sa ma uit eu la el sa-l dau jos sa vad , e pe cutia de viteze prin zona cablului de kilometraj ?
  2. Salut, la mine problema cu check engine se manifesta astfel. O pornesc dimineata , se tureaza singura pana pe la 2000 .. sta asa apoi scade normal , iar dupa ce merg oleaca se aprinde ckeck engine si creste turatia la 1500 si asa ramane . Are cineva vreo idee , sa fie valva IAC? Am curatat'o dar sa nu fie de vina senzorul in sine .
  3. Salut , am un cielo din 95' si azi mi-a pus capac ~ ... Dupa ce am gasit'o pe pana dimineata !! ... dupa rezolvare am dat sa plec cu ea , am ajuns la un magazin de piese auto , cu gandul sa-mi iau niste capace si niste ulei pentru servo .. am oprit mi-am luat , am completat cu ulei , am mai miscat eu pe acolo fisele ( de nebun ) , am pornit , dar turatia nu mai era corespunzatoare dadea sa moara motorul daca nu acceleram ! SI apoi n-a mai vrut deloc , invartea electromotorul dar nimic ... A pornit intr-un final iarasi , dar acceasi chestie daca o lasam pe liber la semafor murea motorul !! De la ce sa fie ??????? de la fise ? nu-i face aprinderea ? Acum nu mai vrea sa o ia deloc ! Ajutati-ma va rog care a mai patit asa ceva si stie
  4. Salut , am un cielo din 95' si azi mi-a pus capac ~ ... Dupa ce am gasit'o pe pana dimineata !! ... dupa rezolvare am dat sa plec cu ea , am ajuns la un magazin de piese auto , cu gandul sa-mi iau niste capace si niste ulei pentru servo .. am oprit mi-am luat , am completat cu ulei , am mai miscat eu pe acolo fisele ( de nebun ) , am pornit , dar turatia nu mai era corespunzatoare dadea sa moara motorul daca nu acceleram ! SI apoi n-a mai vrut deloc , invartea electromotorul dar nimic ... A pornit intr-un final iarasi , dar acceasi chestie daca o lasam pe liber la semafor murea motorul !! De la ce sa fie ??????? de la fise ? nu-i face aprinderea ? Acum nu mai vrea sa o ia deloc ! Ajutati-ma va rog care a mai patit asa ceva si stie
  5. Salut ,am si eu o problema cu incalzirea la un cielo din 95' ... Chiar si dupa mers de vreo 20 km acul meu sta la punctul albastru chiar aproape de liniuta alba.. Deci caldura nu baga , abia e caldut putin ... sa fie de la termostat oare ??
  6. Salut , astazi am descoperit cu o mare stupoare cand am ridicat capota un sobolan ce misuna intr-o mare nesimtire pe acolo !! Am incercat sa-l "gonesc" de pe acolo , a fugit pe sub masina dar pana am cautat eu ceva sa-l sperii sa fuga a disparut si acum mi-e frica sa nu fi intrat iar !! Am pornit apoi masina i-am dat jar oleaca sa se incinga, am dus-o in alta parte si nu l-am mai vazut , dar mi-e frica sa nu fie tot pe acolo pe undeva !! Stie cineva vreo solutie impotriva acestor rozatoare ??
  7. Salut am si eu un cielo 1995, si dimineata cand o pornesc se tureaza singur putin pana la vreo 1500 apoi nu scade la 800-900 .. ramane la 1100 ...daca plec imediat ce am pornit'o merge in suturi rau , abia dupa cateva sute de metri incepe sa-si dea drumul putin. La drum lung imi apare in bord robinetul acela galben si sta aprins..nu-mi ia din putere dar parca nici nu trage calumea ! Are cineva idee de la ce ar putea fi ? fise , bujii sau altceva ? Mersi !
  8. Salut, am si eu problema cu un cielo de 95,, Am fost in service si am schimbat cablul de kilometraj deoarce acul nu se mai misca deloc, Acum dupa inlocuire se aude un tacanit din vitezometru foarte deranjant, iar mecanicul spune ca e de vina cablul pentru ca are varful acela care intra in ceas metalic iar cel vechi era de plastic ... si de aceea face asa si mai si tremura pe deasupra tacanitului acela ! Eu personal nu cred ce zice. Sa fie vorba de mecanismele ceasului sau nu e bagat cablu corect in cutie ori in ceas. Se pot unge mecanismele acestea ? a mai patit cineva asa ceva? Va astept un un sfat mersi !
 

×
×
  • Create New...