Jump to content

tacalin

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tacalin

  1. Salutare! Mi a expirat RCA iar cum eu sunt in Italia fratele meu sa dus si a cumparat asigurarea in locul meu.Decat ca nu i sa mai dat rovigneta de la asigurare pe motiv ca nu se mai da si ca de la anu nu se va mai elibera aceasta rovigneta de pus in geam.Este adevarat sau o mare minciuna.Ma poate ajuta cineva cu aceasta enigma????Multumesc anticipat!!!
  2. Multumesc!Am avut ceva de patimit la fotografiat din cauza culorii negre, nu se vedea nimik.Astazi m au sunat cei de la agentia de asigurari si mi au spus ca sunt de acord cu suma de plata.Mai ramane ceva acte de completat si dupa o voi putea repara.Abia astept sa o vad din nou intreaga.
  3. Salutare Un "binevoitor" sa gandit ca masina mea trebuie sa fie "tunata" asa ca a trecut la treaba: oglinda fata dreapta rupta, suport oglinda desprind de pe geam, usa fata dreapta zgariata, aripa fata dreapta zgariata si indoita iar cei de la service mi au spus ca bara din fata este un pik lasata in partea dreapta.Am fost la un service autorizat pentru a evalua daunele si am face un deviz provizoriu de lucrari pentru a trimite laagentia de asigurare.Am avut un soc cand mi au spus cat ma costa sa o pun la punct: 1700€ .Din fericire, daca se poate spune asa, am asigurare Casco care acopera si actele vandalice.Acum se va vedea cat voi reusi sa recuperez de la agentia de asigurari!
  4. Salut! Multumesc pentru sfaturi.Mentionez ca la varianta LT amortizoarele sunt pe gaz sau cel putin asa mau mintit cei de la reprezentanta.Acum m-am obisnuit cu masina iar faptul ca este un pik mai inalta este un avantaj din punctul de vedere al gropilor in asfalt.In rest se conduce destul de bine si mi se pare spatioasa.
  5. Buna ziua Sunt propietarul unui Aveo LT cumparat in mai 2011 de la o reprezentanta din Constanta.Astazi am facut 6000 de km cu ea si pana in prezent sunt multumit de ea.In tara am facut 1300 km dupa care am plecat in Italia cu ea.Am facut 2000 de km pana sa ajung aici si am fost foarte multumit de ea avand in vedere ca a "papat" doar 90 de litri.Ceea ce nu imi place ca este un pik inaltuta si in curbe fuge un pik de fundulet.In rest nimik de spus imi place la nebunie!
  6. Multumesc! Am fost la Un service Chevrolet si problema este ca nu am duzele infundate sau tuburi rupturi ci pompa infundata din cauza depunerilor de la lichidul de spalat parbrizul! Daca se poate spune am fost norocos ca nu sa ars motorasul.Avand in vedere ca este din cauza lichidul va trebui sa platesc desi masina este inca in garantie.Asa ca voi fi mai atent la ceea ce voi cumpara.
  7. Salut! Am o problema cu instalatia de spalare a parbrizului.Am pus in vas numai lichid de spalat parbrizul dar nu am mai foloit masina timp de o saptamana.Cand am vrut sa spal parbrizul nu mai mergea desi vasul era plin.Motorasul se aude ca merge dar nu iese nimik pe duze.Am obs ca in bidonul cu lichidul de spalat parbrizul a aparut ceva depuneri.Daca mi sa infundat instalatie cum se poate scoate toata mizeria din ea?Ma poate ajuta careva cu cateva sfaturi? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...