Jump to content
 

vasile_alecs

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About vasile_alecs

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  sibiu
 • Auto
  chevrolet
 • Model
  cruze
 • An
  2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am mers cu mașina în servisuri și nu are erori. Nu îi găsesc problema. Locuiesc în Alba Iulia și tind să cred că încă nu am găsit un mecanic bun. Am primit un verdict că am pompa de benzina defectă, una noua costă 6000 lei. Totuși cred că nu pompa e cu probleme, mașina merge foarte bine după ce se încălzește puțin motorul. De asemenea am observat că se oprește în mers imediat după ce plec de pe loc și pe GPL. Trimis de pe al meu Lenovo K53a48 folosind Tapatalk
 2. Salutări, cum credeți că aș putea curăța injectoarele? Mulțumesc pentru răspunsuri! Trimis de pe al meu Lenovo K53a48 folosind Tapatalk
 3. Și eu am probleme cu pornirea la rece, motorul pornește și tremură o jumătate de minut și îi fluctuează turometru, apoi de stabilizează și merge normal, dar dacă nu aștept să de stabilizeze îmi moare în mers. Să fie aceeași problemă cu supapele? Am GPL de doi ani pe ea, aproximativ 60 000 pe gaz. Trimis de pe al meu Lenovo K53a48 folosind Tapatalk
 4. Salutări, am și eu o problemă cu mașina mea, Chevrolet cruze 1.6 benzină+gpl din 2011. Dimineață când pornește tremură, fluctuează turometru între 700-1500 de ture, parca moare motorul, iar dacă nu aștept aproximativ un minut până nu se reglează turația îmi moare în mers motorul. Fenomenul apare doar dimineața sau rar atunci când de schimbă temperatura de la frig la cald, de asemenea de întâmplă doar in anotimpurile calde, nu iarna. Menționez că i-am schimbat bobina de inducție la un service autorizat deoarece s-a stricat în mers. Problema pe care o am există și înainte de a schimba bobina. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri! Trimis de pe al meu Lenovo K53a48 folosind Tapatalk
 5. Am fost la tester , la fosta reprezentanta chevrolet si cei de acolo mi-au spus ca avertizarea vene de la amestec imbogatit al carburanrului. Alimentez momen tan de la parteneri rompetrol si nu mai am martorul aprins. O sa merg pe la Cluj la un service bun sa mai vad si alte pareri. Revin cu concluzii.
 6. "Check engime" nu se aprinde tot timpul. Depinde de unde alimentez cu gpl. La inceput alimentam de la rompetrol si se aprindea, acum alimentez de la lukoil si mol si se aprinde ocazional. Poate imi recomandati un distribuitor bun de gpl. Multumesc antucipat !
 7. Si eu am aceleasi probleme ca si tibip, am tot o instalatie Tomadsetto din mai 2015. Inca nu am gadit rezolvarea , in rest masina merge foarte bine.
 8. Am reușit să merg cu masina la fosta reprezentanta chevrolet, martorul la motor s-a aprins dand eroare la amestec bogat al combustibilului. În concluzie masina nu are nimic si trebuie să am greje de unde alimentez cu GPL. Ms tuturor pentru răspunsuri !
 9. Cu bujiile am depășit 9000 de km față de durata lor de functionare. În schimb am schimbat locația de unde alumentez cu GPL si nu s-a mai aprins martorul la motor, am facut totuși o programare la un service autorizat chevrolet.
 10. În concluzie trebuie să merg la service. Cei de la Eco Kraft îmi spuneau să schimb bujiile si dispare problema. Bujiile au fost schimbate acum 2 ani, ar putea fii asta problema? Una peste alta masina merge foarte bune si pe benzina si pe gaz. Multumesc pentru răspuns!
 11. Salutare, am reusit sa pun Gpl pe masina. Pana in prezent sunt foarte multumit de cum merge masina. Am pus TOMASETTO STAG 200 la Deva, la cei de la ECO KRAFT . E pusa de 2 saptamani asa ca nu am reusit sa fac un consum. Aparent cred ca am si eu problema cu martorul la motor aprins. Cei care ati mai avut problema asta, cum ati rezolvat-o? Daca mai e interesat cineva de cum a fost pusa instalatia pot reveni cu niste poze pe forum.
 12. Salut! A mai pus cineva GPL pe Cruze1.6 (124 CP)? Care e instalatia cea mai buna pentru acest model? Multumesc anticipat!
 13. in Sibiu (de aici o sa i-au masina in 2 saptamani),mi-au spus ca nu sunt probleme , in plus o sa am aceeas garantie(5 ani), in Italia au spus parintilor mei ca nu se mai monteaza instalatii pe motorul de 1,6 deoarece le strica repede. Multumesc pentru raspunsuri
 

×
×
 • Create New...