Jump to content

dobriku

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About dobriku

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/15/1990

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    2000
  1. Scuze ca postez "aiurea" ! Pepino , daca ai putin timp sa-mi raspunzi si daca mai si vrei, fa-o te rog: - daca nu functioneaza sonda lambda la tico ce simptome are -daca are catalizatorul "infundat" ce simptome are ! Scuze de "offtopic" , merci mult! Acest topic nu exista pentru sfaturi tehnice, exista pentru afacerea lui Pepu' care nu traieste dand sfaturi gratuite. Daca ai intrebari, foloseste sectiunea de probleme tehnice. Daca vrei programare la service, postezi aici.
  2. Andrei , vad ca nici un raspuns de la tine ... presupun ca esti ocupat maxim Cat ma costa un curatzat/reparat carburatoru' la ticolino ? astept PM te rog mult! ca tre sa revin la tine pana in sarbatori neaparat!
  3. Nici asta nu e ... se poate de la "Capac delcou" ? sau bobina de inductie ? daca are asa ceva si daca am scris bine ... nu prea ma pricep si daia "intreb"
  4. Pepino , fa-mi lista de preturi pentru ce ai "depistat" azi si da-mi un PM te rog ! ( sunt baiatu cu ticozauru albastru)
  5. Poate sa mearga "infundat" masina sau mai bine zis " inecata" daca nu functioneaza porcaria asta cu leduri ?
  6. Pepino , o programare pentru maine ? pe la ora 11 - 12:00 ? Astept raspuns / PM si ma prezint la tine. (pt diagnoza)
  7. Ok boss , atunci saptamana viitoare revin cu un PM/telefon si ramane sa trec pe la tine, sa il rezolvi pe ticolino ! Bafta si merci pentru interesul / timpul acordat !
  8. filtre/consumabile schimbate recent , fise , bujii ... asta ca o idee ! Da-mi un pm cu pretul diagnozei si zi-mi daca gasesc piese la tine in caz ca e ceva stricat/rupt/spart !?!
  9. Salut Pepino & restul forumistilor ! Sunt relativ nou in materie de "tico" .. am un ticozaur din 2000 ... toate bune si frumoase pana acum o saptamana... am fost cu ea la munca .. si cand sa plec,surpriza !Porneste,dar se opreste imediat,daca nu o tin accelerata ... adica imi trebuie vreo 4 picioare sa pot sa merg cu ea !!! Astept un PM , cu vreun diagnostic sau ce crezi ca are ? +ca saptamana viitoare te vizitez mai mult ca sigur!
  10. AM un tico din 2000... toate bune si frumoasa pana acum 3 zile ... l-am pornit,dar surpriza,imediat moare motoru.. Am schimbat fise,bujii..sperand sa rezolv problema .. nimic! Dupa cateva service-uri luate la rand , am gasit "buba" sper . Cum te uiti la motor,in partea din dreapta sub filtrul de aer ... este o mica "capsula" cu o tija/parghie "prin" ea .. acea tija nu se mai actioneaza/misca la pornirea motorului ... daca o tin cu mana,motorul merge,cum iau mana,moare .. problema e ca nu stiu cum se numeste acea piesa , pentru a o putea gasi .. cineva care stie ce vorbesc ? Se numeste cumva "vacuum de relantiu" sau "supapa vacuum relanti" ? P.S : nu am facut topicul la nimereala...am citit si celelalte multe subiecte,din alte topicuri...dar nimic , asa ca sper sa nu fie sters topicul !
 

×
×
  • Create New...