Jump to content

blnight

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About blnight

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Am rezolvat intr-un final, cauza principala a fost IAC-ul care a era destul de obosit dar si bujiile ude.
  2. Am facut si chestia cu furtunele dar tot nu a vrut, da sa porneasca dar moare imediat...Eu tot suspectez TPS, maine o sa-l verific cu un voltmetru. Sper sa-i dau de cap pana la urma.
  3. Nino sa stii ca m-am gandit si eu la bobina si in special la partea de aprindere, dar pana acum masina nu mi-a facut astfel de probleme, pornea la prima cheie. Aceasta problema a aparut dupa ce am curatat clapeta de acceleratie cu spray-ul.Sa nu mai porneasca din cauza ca am dat cu spray in admisie respectiv clapeta ? Si as mai vrea sa va intreb ceva, senzorul TPS de pe clapeta si IAC-ul au vreo legatura cu pornirea ? Ma gandesc ca poate nu mai functioneaza cum trebuie. Multumesc.
  4. Am resetat ECM dar tot nu vrea sa porneasca. Ce as putea sa mai fac ?
  5. Va salut Venind ieri de la un drum de peste 200 de km, cand opream am observat ca am probleme cu relantiul, varia foarte mult si chiar se oprea cateodata mai ales daca franam mai brusc. Azi mi-am cumparat un spary pt curatat carburatorul, am desfacut IAC-ul si l-am curatat.Arata intradevar groaznic, avea depuneri de nici nu se mai vedea conul acela metalic si mare parte din arc. Am curatat de asemenea si locasul IAC-ului, cu o carpa inmuiata cu acel sparay dar am mai si pulverizat.Am desfacut furtunul de admisie care intra la clapeta si am pulverizat spray, apoi am montat IAC-ul, furtunele si am incercat sa pornesc motorul, insa acesta nu a mai vrut nici in ruptul capului sa mai porneasca nici pe benzina nici pe gpl. Invarte electromotorul dar motorul nu vrea deloc sa o ia din loc. Am scos IAC-ul sa-l verific dar pare ca functioneaza, cand pun contactul iese, iar cand iau contactul se retrage.Mentionez ca intializare IAC nu am facut dupa curatare. Care ar putea fi cauza? Multumesc anticipat.
  6. Mi-am cumparat un Cielo GLE din 99 si am probleme cu difuzorul din dreapta fata. Vreau sa-l inlocuiesc insa nu stiu cum il pot scoate de acolo.Am scos masca dar nu pot scoate difuzorul pe sus pentru ca nu are loc. Trebuie sa desfac bordul ? Ce metoda as putea folosi?
  7. Va salut Mi-am cumparat un Cielo GLE din 99 si am probleme cu difuzorul din dreapta fata. Vreau sa-l inlocuiesc insa nu stiu cum il pot scoate de acolo.Am scos masca dar nu pot scoate difuzorul pe sus pentru ca nu are loc. Trebuie sa desfac bordul ? Ce metoda as putea folosi? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...