Jump to content

Pegasus

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Pegasus

  • Rank
    Cavaler Jedi
  • Birthday 02/14/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    eramaajarva

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos SXPP
  • An
    2004
  1. In sfarsit am rezolvat problema cu bataia. Deci, dupa 2 drumuri la Di-bas, unul pasnic (nici macar nu am fost eu, ci consoarta) si unul mai razboinic, s-au intamplat urmatoarele: - s-au schimbat o rola, cureaua de la distributie si pompa de apa (cica era un joc si la pompa de apa) - s-au strans rulmentii pe spate si s-au curatat tamburii - s-au schimbat bucsele de la bara stabilizatoare (cred ca asta e ), sigla fata (intrase condens sub ea) si semnalizatorul stanga fata (la fel, avea umezeala in interior) - mi s-a oferit un voucher pentru schimbarea placutelor de frana din urmatorul motiv: prima data (atunci cand a fost consoarta) nu au prins cum trebuie scutul iar masina facea exact ca un diesel vechi si obosit. Dupa o schimbare mai dura de replici, scutul a fost prins iar masina merge acum mult mai bine (cel putin deocamdata). Intrebare: daca am schimbat pompa de apa pe garantie acum (la 34k km), pot amana schimbarea ei pana la 90k (conform caietului de service, tb schimbata la 60k)?
  2. M-am programat si la GTT. Sper ca cei de acolo sa stea mai bine cu auzul!
  3. Update: Am fost la Dibas, unde am stat vreo 2,5 h. Dupa cele 2,5 h, mecanicul vine foarte senin si imi spune ca mai trebuie sa merg cu ea, deoarece nu poate localiza zgomotul. Cica ar veni de la o rola, dar nu stie de la care si fiind vreo 4 role, nu vor sa le inlocuiasca pe toate. Dupa scandalul de rigoare, a ramas ca ma vor suna sa-mi spuna solutia. Evident ca inca nu au facut-o.
  4. Alt Kalos azi in trafic, undeva pe la Gara: Prima: A doua: Eleronul e cam mare pentru gusturile mele, nu stiu daca este facut special pentru Kalos sau o fi vreo "adaptare". Ceea ce nu se vede foarte bine in poze este faptul ca pe manerele de la usi si pe oglinzi avea niste ornamente nichelate, care dadeau destul de bine, masina fiind argintie. Nu stiu cum ar arata la mine pe rosu, dar pe asta argintiu arata bine. Chestiile alea din coltul barilor sunt iarasi cam "prea mult" pentru mine, in schimb jentile aratau chiar bine.
  5. Un mecanic de la Porsche, la care mergeam cu fosta masina, o Skoda Felicia, mi-a spus ca aproape sigur e de la suportul compresorului AC, asa cum ai presupus si tu. Cica solutia ar fi simpla dar ca e posibil sa fie nevoie sa schimb si cureaua care spune el ca nu ar fi chiar high-quality. Vineri merg la Di-bas, va tin la curent.
  6. La Kalos-ul meu, pe care il conduce femeia (dar sigur nu e vina ei), dupa accidentul pe care l-am avut cu acel cal prin Ialomita, a inceput sa se auda o bataie. Prin bataie ma refer la faptul ca e un gen de scartait cu o oarecare ritmicitate, sesizabil mai ales cand masina e la relanti. Se aude in partea stanga a masinii, in zona curelei de accesorii. Satori a auzit si el zgomotul dar nu prea s-a prins de unde e. La accident nu s-a deplasat absolut nimic prin motor, doar s-a indoit capota si s-a spart farul din dreapta, dar eu am puternica impresie ca de atunci se aude (sau atunci cuprins de panica momentului l-am remarcat). Urmeaza sa merg cu ea la Di-bas sa arunce baietii un ochi, doar masina e in garantie... dar nu prea am tragere de inima. Poate fi vreo rola pe care sa calce stramb cureaua? Sau distributia? Satori spunea ca e posibil sa fie zgomot de la cureaua de distributie.
  7. Kalos lovit in fata la Di-bas pe Turnatorilor. Din spusele sefului de service, o femeie a cazut cu el intr-un fel de prapastie -> dauna totala. Poza e facuta cu telefonul, sorry pentru calitate.
  8. Salut, sunt cititor mai vechi al forumului, chiar daca asta e primul meu post, insa eu am izvorul de cunostinte in ale Woo-urilor langa mine, adica "maestrul" Satori > Intrebare on-topic: Becurile pentru pozitia fata la Kalosul cu sabii jedi sunt Philips Vision Plus P21/5W? Ca am schimbat si eu becurile stock cu unele VisionPlus (by the way, satori le-a schimbat pe ale lui la sugestia mea > ) si acum e diferenta mare intre faruri si pozitii.
 

×
×
  • Create New...