Jump to content

beje

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About beje

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    B-85-xxx
  1. Dat fiind ca am gasit informatii utile aici pe forum m-am gandit sa ajut si eu comunitatea cel putin prin impartasirea experientei mele de la revizia de 40.000 km a unui Matiz (al prietenei mele). Revizia a inclus urmatoarele piese: - filtru de aer - filtru de ulei - filtru de benzina - ulei (s-a pus Mobil 10w40) - 3l - curea alternator - bujii (Genuine GM - Bosch) - antigel - 2l - apa distilata - 1l - valva PCV Total costuri piese: 200 RON Piesele au fost cumparate in marea lor majoritate de la magazinul de la Muncii (filtru aer, filtru benzina, ulei, antigel - cost total 150 RON) o alta parte de la magazinul de la Dimitrov (de langa diverta: filtru motorina, curea alternator: 20 RON), iar bujiile au fost cumparate din service-ul Radacini de la Dimitrov (30 RON). Revizia s-a facut in serviceul Radacini de la Dimitrov iar opertiunea a costat 130 RON. Costul total al reviziei: 330 RON. Caracterizare service: Plusuri: - poti sa stai langa masina - mecanicii chiar daca nu sunt foarte binevoitori iti raspund la intrebari si iti explica atunci cand intrebi - lucreaza destul de repede (si destul de bine) - au deschis si sambata (ceea ce pentru noi a fost un avantaj) Minusuri: - nu fac programari sambata (asa ca m-am prezentat dimineata la 8 si cat am iesit afara sa fumez o tigara pana sa vina receptionera, au intrat 4 insi in fata mea) - m-am certat cu ala care mi-a facut intrarea in service, ca cica nu accepta sa lucreze cu piesele clientului si ca data viitoare nu ma mai primeste in service (sa mor eu, astia ne iau de prosti). Eu i-am spus ca daca nu poate sa imi dea garantie pe lucrari sa se duca sa dea in judecata Mobil-ul pentru ulei, GoodYear pentru cureaua de la alternator, etc si sa ma lase pe mine in pace Cam asta a fost. Am sa incerc sa mai intru zilele astea pe aici sa mai raspund la eventualele intrebari ulterioare.
  2. Nu are servo in dotare. Volanul se invarte greu in special pe loc, dar nici in mers nu prea imi place... din nou termenul de comparatie e DSN-ul pe care l-am avut.
  3. Buna ziua, Sunt nou pe acest forum, de fapt asta e primul meu mesaj. Am o problema si se pare ca search-ul nu m-a ajutat... Am un Matiz din 2001, cumparat de ocazie acum 1 an de zile, caruia i se invarte foarte greu volanul. Oricum parca se invarte mai greu decat atunci cand am luat-o. Ca termen de comparatie la DSN-ul pe care l-am avut se invartea mult mai usor. Ce as putea sa ii fac? Multumesc, Vlad
 

×
×
  • Create New...