Jump to content

gibu

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About gibu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    lacetti
  • An
    2006
  1. Ceva recomandari de service ? In buc . Stiu ca p-aici sunt GTT , Di Bas si radacini . Care ar fi mai seriosi !?
  2. Am sunat azi la Radacini Motors in Bucuresti . Am un Lacetti Sedan de 1.6 Elite si am facut in 6-7 luni cam 10000 Km . Normal revizia e la 15000 sau 1 an dar am vazut in carte ca recomanda ca daca faci multi kilometri in oras ar trebui sa fie facuta mai devreme . Considerand eu ca ma aflu in aceasta situatie , am sunat sa ma programez , dar cei de la Radacini Service mi-au zis ca nu are rost , ca si asa la 15000 e devreme . Mai mult , eu ma gandesc ca totusi sa mergi 15000 cu acelasi ulei nu e chiar normal . Am verificat uleiul , e cat trebuie dar normal ca s-a cam innegrit . Stau si ma gandesc acu , revizia e pe bani , asa ca n-ar avea aia vreun interes sa ma intarzie , si totusi ... Aveti ceva feedback pe tema asta ?! Multumesc .
  3. referitor la impresia de zgomot la trecerea peste unele gropi ... Am descoperit ca aveam 3 atm in roti ... acum am mai dat jos din presiune ... oare scrie in carte cat tre sa fie ? 2.1 fata si 2.3 spate cumva ?? ideea e ca am mers 3 luni cu masina asa ... sper sa nu fi fost prea afectata .. aici tre sa recunosc ca si eu sunt putin idiot ... trebuia sa o verific de cum am luat-o ... dar eu eram prea entuziast ...
  4. Sincer , habar n-am ce e ala TCS ... Dar ma voi documenta Cu turatia m-am lamurit .. Legat de schimbatorul de viteze : Ideea e ca ambreiajul tine foarte jos .. Cum l-am miscat - cum fuge masina .. Poate din cauza asta .. Totusi , am observat ca si cand franez mai brusc , se misca schimbatorul (dar in celalalt sens) .. Daca in viteza 1 tinde sa vina spre spate cand plec de pe loc , cand franez de exemplu intr-a 4-a - tinde sa se duca in fata .Aici miscarea e abia perceptibila , dar exista ... In rest - masina e super OK ... Voi face chiar un tur pana in Grecia peste 1 luna .. Atunci cred ca-si va arata adevarata valoare ..
  5. Salut . Am din martie un Lacetti 1.6 Sedan Elite . Probleme majore n-am avut pana acum (abia am trecut de 3000 Km) . Ce am observat : 1. La demararea de pe loc (in treapta 1) maneta de viteze se misca cu ~ 1 cm .. Se intampla si intr-a 2 -a dar mai putin amplu .. E normal ?? 2. Am ceva zgomote cand dau in unele gropi (nu gropi mari - ci cele normale din Buc) . Am impresia ca se aude de undeva de sub volan - sau ceva de genul .. In special cand dau cu ambele roti ( borduri , sau gropi transversale pe strada) .. Cam ce ar putea fi ?? Mentionez ca merg cam 50-50 in oras si afara .. Si nu foarte sportiv .. Adica pana in 3000 ture la oras , si in afara trec de 3000 (100-130 Km/h) . Multumesc , Gabi Si mai e o treaba : la 80 km/h treapta 4 am 3000 rot/min . la 100 Km/h treapta 5 am iar 3000 rot/min . pe la 120 Km/h am deja ~ 3500 , si pe la 140 am 4000 . Mi se pare un pic cam mari turatiile la care se ating vitezele respective .. Poate ma linisteste cineva si-mi spune ca e OK .. In general le-am obtinut cu 2-3 persoane in masina .
 

×
×
  • Create New...