Jump to content

Cla

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Cla

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Interests
    IT, TUNING AUTO
  • Din
    Ploiesti
  1. Trebuie sa-mi schimb filtrul de benzina la masina si as vrea sa stiu daca se poate inlocui usor filtrul intr-un garaj cu sant, si daca nu e greu poate imi spune cineva si unde este montat (am auzit ca ar fi pe sasiu in partea din spate, dar nu l-am gasit ) N-as vrea s-o duc la service doar pentru atita lucru. P.S. am cautat pe forum un topic asemanator dar nu am gasit nimic.
  2. Intr-adevar Hellcat ventilatorul este f. silentios. Am reusit sa-l vad ca funtioneaza dupa ce am aplicat ce mi-a scris ov_jer intr-un mesaj anterior. Le multumesc celor care si-au facut timp sa ma lamureasca in aceasta problema. :-D P.S. Am un singur ventilator situat in spatele radiatorului - my mistake.
  3. De anvelopele 185/60/R14 de pe Executive stiam, dar ma intereseaza unele mai mari, de 15", si anvelope cu sectiunea cat mai mica, de 50 sau chiar 45 !!!
  4. Nu stiu daca mai exista un topic pe tema asta, dar as dori sa stiu care sunt cele mai mari roti (jante + anvelope) care se pot monta pe un Cielo din 1996 fara a modifica in vreun fel masina.
  5. Nu_stiu_totul : Acul care imi indica temperatura nu a urcat niciodata in jumatatea de sus cadranului.
  6. Cit de rau poate fi afectat motorul de nefunctionarea ventilatorului, pt. ca masina nu are AC ???
  7. Jantele sunt OK, ochiometric nu sunt deformate, anvelopele sunt Michelin, deci ar mai ramine sa echilibrez rotile... Sper sa dispara problema dupa echilibrarea rotilor. Multumesc pt sfaturi.
  8. Inca o intrebare... La masina pe care o am acum (CIELO GL 1996) nu a pornit niciodata ventilatorul din fata radiatorului desi am mers cu masina cu viteza mica, in panta si in zile f. calduroase. Cum pot afla unde este buba (la ventilator, la termostat sau in alta parte) ?
  9. Salutare. Sunt un utilizator nou al acestui forum si am si eu o problema cu masina mea. La viteze mai mari de 120 km/h masina incepe sa trepideze (trepidatiile se simt in volan). Cu cat viteza creste cu atit trepidatiile devin mai puternice. Trepidatiile se simt si in momentul in care franez, aproape de la orice viteza. Un mecanic de la un service mi-a spus ca discurile de frina sunt ovalizate, altul ca frinele nu au nimic, deci unde este problema si ce ar trebui inlocuit ? P.S. Masina este un Cielo GL din 1996. Discurile de frina nu au fost schimbate niciodata (masin are cca. 57.000 km).
 

×
×
  • Create New...