Jump to content

autom

Membru
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

About autom

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/29/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=C2UhsByNTzU
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    APCA Pompieri/ Dacia/2 buc Tico/Dacia
  • Model
    RD 256/1310/Sl/1100
  • An
    1979/1995/2000/1971
  1. La ticozaurul nevestei s-a crapat oglinda stanga ( de la sofer). CAut una sh. Daca cei care si-au schimbat oglinzile cu unele mai ,,altfel,, si au ramas cu cele vechi, poate mi-o vindeti mie pe cea din stanga. Multumesc mult si scuze daca am ales aria nepotrivita.
  2. Dupa ce un bun forumist m-a deslusit, pun si eu aici semnificatia lor. Suruburi: 1 - turatie ralanti la cald 2 - durata actiune soc automat. Ca sa o scazi, surubul trebuie infiletat mai mult spre tija termoelementului. 3 - amestec ralanti la cald 4 - turatie ralanti la rece Inca odata multumesc bunului coleg!
  3. Scuze ca aduc eterna problema pe tapet Din ce surub micsorez timpul cat functioneaza socul? Piulita si surubul 2 este in capul termoelementului. Teorectic de aici? De cat este pulita? De 6 sau 7? Eu nu am reusit sa o slabesc. Turatia de functionare in timpul actiunii socului termic ? din 1 sau 4? Scuze daca tot repet probleme deja discutate...VREAU sa fiu sigur 100%.
  4. 5,2 % Gpl, mix de statii si preturi, ruta Bucuresti Tg. Mures si retur.
  5. Cat costa asta pe gpl? Unde se gasesc de vanzare?
  6. Scuze pentru raspsunsul intarziat!!!!! Da, in catalizator este sita si nu ceramica. CEl putin asa arata. Catalizatorul meu arata bine dar il tin de rezerva in curte.
  7. Toba mijloc + finala =270 Roni Stelco e marca lor. Sudurile la ele nasoale. Sursa: Targ Vitan
  8. Sa vedem ce am facut: Am renuntat la catalizator desi cand l-am taiat arata ok inauntru. Toba mijlocie + finala = 270 Ron. Sudura = 55 Ron. Da, cred ca era toba finala infundata. Consumul a scazut de la 11,6 la 7,6 . Am mai completat apa din vasul de expansiune. Tin situatia sub control. Ps. Acum urca MULT mai bine in ture, e mai fasneata,consuma mai putin si PORNESTE mult mai usor. Multumesc celor care m-au ajutat cu idei
  9. Nu e offtopic. Este ceva de interes general. Catalizatorul de 6 mil este facut special pentru Tico. Il iei si il montezi. Nu trebuie suduri si nici improvizatii. Ca fapt divers azi m-am chinuit de mi-a iesit parul prin caciula ca sa desfac suruburile alea care sunt cuplaje intre galeria de evacuare si saxofon. Erau arse/ruginite/blocate, etc. Bine ca nu le-am forfecat...
  10. Multumesc pentru raspuns Tocmai vin de la un sudor de tobe . O sa iau linie de non euro si o voi suda de iesira din racorul elastic. Asta e. 140 toba finala si 140 toba de mijloc plus 50 montajul. In ianuarie trec la treaba. Un catalizator de tico este 600 roni.
  11. Retrezesc la viata subiectul. Unde gasesc in Buc un magazin care vinde asa ceva? Catalizatoare universale? Ma intereseaza pt un Tico Euro 2. Pe net an vazut cateva firme dar vreau ceva probat de colegii de forum...
  12. Azi a fost o zi trista pentru Tico-ul meu alb. Cred ca si-a dat sufletul ori catalizatorul ori una din tobe. Cum se manifesta: nu trage aproape deloc pe Gpl respectiv nu mai putem sa il reglez DELOC! Am trecut pe benzina. Nu si nu. In cele din urma m-a tractat un bun prieten pana acasa. Am trecut la demonta respectiv am luat piesele de pe Tic-ul verde sa le pun pe asta alb. Ce am schimbat: bujii, fise, bobina inductie, modul electronic din delcou apoi delcoul. Nimic. Piesele puse pe ala verde mergeau ok. Am desfacut protectia sa vad distributia. Am crezut ca e sarita de la punct. Pare ok. Alt bun prieten mi-a sugerat sa pornesc motorul fara o bujie. A pornit si chiar a mers ok in 2 cilindrii. Am permutat bujia scoasa la toti cilindrii. Merge. Tot el mi-a zis ca eposibil sa fie catalizatorul infundat. Acum, nu stiu ce sa fac. Incerc maine sa desfac saxofonul sa vad daca e acelasi simtom? Vecinul meu, inginer auto, zice ca umezeala a trensformat piatra aia ponce din catalizator in pasta si de aceea s-a intamplat asta. E ciudat ca la un moment dat sa scos mult condens pe teava ca si cum ar fi fost un dop de apa. Nu pare ca e garnitura fisurata... Dati-mi idei...
  13. Am pus o supapa de la o Dacie mord CN. Care e concluzia ta?
  14. 4,45 % media aproape in totalitate extraurban , la un parcurs de 900 km. Gpl din divese statii cu preturi de la 2,78 pana la 3,25.
 

×
×
  • Create New...