Jump to content

lospaa

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About lospaa

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/09/1979

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira2
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    b41jmo
  1. Pentru problemele care m-am confruntat de vina era vasul de la antigel fisurat!
  2. Poate ma insel dar parca sesizez o oarecare ironie in postul tau pe care nu o inteleg, cred ca mai bine imi spuneai sa verific fisele, sa ma uit dupa eventuale scurgeri, sa verific uleiul, am postat pentru ca ma gandeam ca orice sfat prinde bine, normal ca o sa merg la service, ideea era daca s-a mai confruntat cineva cu probleme similare sa-mi spuna iar eu cand ajung la service sa intreb de eventuale probleme...
  3. Salutare!Azi am pornit masina, nubira2, an 2005, mergea neregulat la relanti si intrerupea in sarcina, daca acceleram pe loc nu intrerupea, aceleasi simtome si pe gaz si pe benzina, am verificat antigelul si surpriza, borcanul gol, am completat cam 500ml de apa, merge un pic mai bine dar nu grozav.Va rog un sfat daca se poate, nu as vrea sa merg la service sa-mi spuna ca e garnitara la chiuloasa si sa fie altceva...!Multumesc! Masina are 150km reali,vreo 80k km facuti pe gpl.
  4. Am si eu o intrebare cam ..cam...cred ca raspunsul este nu dar vreau o confirmare.Merg montate pe jantele originale la o nubira2cdx anvelope 195/55/15 ??
  5. lospaa

    Vand Peugeot 607

    Ar fi interesat de o nubira2(proprietar, 2005, gpl de 30k km,127k km) si diferenta?
  6. Ma cam speriasem am zis ca e o problema mai grava, o sa merg sa-i curete si o sa completez ulei, merci de ajutor!!
  7. Pai acu 2 saptamani am fost la reprezentanta am schimbat motorasul la geam sofer, le-am spus de problema defapt au ascultat si ei, din pacate sau fericire zgomotul a fost doar la pornire si discutia a fost cam asa: Eu:Zgomotul asta sunt tachetii? Ei a! Eu ai cum procedam? Ei:Lasa-i asa..!
  8. O intorc , o intorc...Ma interesa mai mult daca un nivel mai mic de ulei poate influenta zurgalaii...
  9. Am verificat nivelul si spre surprinderea mea uleiul este la jumatate pe joja cu masina nu chiar pe teren drept ci un pic spatele mai sus, nu-mi dau seama daca ar mai scade sau creste pe teren drept, cert este ca trebuie sa completez ceva...
  10. Azi am circulat drumuri scurte(2-5km) in minunatul Bucuresti si m-a ingrijorat ca de obicei aveam clinchetul asta la pornire si cand era rece afara apoi disparea.Azi parca a innebunit, intre1500-2000ture nu contenea si in frana de motor cum cobora sub 2000ture la fel.Intr-adevar probabil motorul nu a avut timp sa ajunga in parametri pentru ca au fost pauze 2-3oreintre drumuri dar oricum era cald afara, nu se compara cu iarna.Am 6000k cu uleiu asta si nu stiu ce sa fac, l-as schimba dar cu ce??? Ma uitam in cartea service, primele 2 schimburi au fost shell, apoi un castrol 5w40, apoi mobil 10w40 cu care am si continuat!
  11. Ajutati-ma si pe mine va rog!Pt o nubira2 120k km mers cu mobil 10W40, am din cand in cand un zgomt metalic, tachetii hidraulici din ce am inteles, am tot citit ssi nu sunt lamurit pe ce ulei sa trec??Am si gpl pe masina de 30k km si din ce imi dau eu seama masina nu mananca ulei!!Multumesc anticipat!!
  12. eu as fi interesat de boxele din portiere...daca sunt bune si nu gajaie...
  13. Gata sefu!Cand scap din tribunal vin direct la tine cu bericioaicele!!!
  14. Am schimbat si eu de ceva vreme distributie, ambreaj, bucse brate si bielete antiruliu la nubira mea, sunt super multumit!!inca mai sunt dator lui Andrei 50 ron Tre sa fac schimbul de ulei etc eventual bujii ca porneste cam la a3-a cheie dimineata...poate ma programezi si pe mine...
 

×
×
  • Create New...