Jump to content

Lacy K

Membru
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lacy K


  1. Salutare! Cu bucurie pot spune ca in sfarsit am scapat de bataie (partial)  <img src= /"> Intradevar telescoapele bat. Mi-au schimbat doar cel de pe stanga de unde se auzea mai tare si acum e ok,dar la drum de piatra se mai aude de la cealalta. Cu parere de rau pot spune insa ca si la alte Cruze-uri se aude bataia, rezulta ca ori au fost un lot de telescoape prost facute, ori este facuta gresit calculul de amortizare cu arcul :-/


  2. Mie mi-au schimbat axele de culisare de la etriere, dar bataia tot a ramas. Cu o reprogramare, anularea unor bielete(in locul lor sa pus sarma) sa ajuns la concluzia ca vine de la amortizoare. Astept sa imi vina amortizorul st fata. Si ca si idee, l-am ridicat acasa, si fara sa ii dau jos roata cu o parghie de lemn bagat sub roata am miscat repede de roata,in momentul cand ea pica aproape pana jos, se aude bataia, dar nu imi dau seama de ce totusi de la amortizor sau de la flansele de telescop.


  3. Si eu am probleme cu scartaitul scaunului la sofer la spatar, dar ce ma enerveaza e bataia ce se aude cand rulez cu masina pe un drum denivelat cu 5-10km/h, ca si cum ar fii duse bucsele de la bara de stabilizare desi nu am decat 4000km,si de noua asa facea,dar am zis ca e din cauza ca inca nu sia dat drumul fiind foarte rigida. Poate nu ati depistat zgomotul,dar eu lucrez si am lucrat ca si sofer pe o gramada de masini si de aceea nu mi se pare ok.

    Si inca o problema ar fi la silentiozitatea amortizoarelor care se aud foarte tare la o viteza de 40-70km/h pe drumuri asfaltate cu carpeli denivelate,dar aceasta problema au mai sesizat-o si altii. Desi sunt pe gaz,ceea ce nu prea e bun la drumurile noastre,dar la alte marci de masini cu amortizoare pe gaz nu se aud in halu asta. In rest toate cele bune.

 

×
×
  • Create New...