Jump to content

copanel

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About copanel

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/30/1989

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bogdanel_pushtiu@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    cruze
  • An
    2010
  1. Salut, Eu am montat scut.Se monteaza f usor, in 6 suruburi, 2 sunt in forma de L.Scutul este f bun, f rezistent. Mi-am pus si boxele in usile din spate.Am fost la reprezentanta.E facut cam prost sistemul.Nu au mufe montate in usi, si a tras cabluri din stalpi.Cum nu au mufe spate, nu poti regla din casetofon sunetul fata-spate, ci doar lateral, pt ca recunoaste doar boxele fata. Bafta ! Salut, Eu am Cruze 1.6 LS de 2 ani, 20.000 km si : -i-am montat scut motor -i-am montat boxe usi spate -nu sunt multumit de consum-nu stiu daca a-ti auzit,sau crede cineva dar eu am incercat magnetii aia de fac reclama peste tot- http://www.economiseste.com/ . L-am montat pe furtunul de alimentare.Dupa cateva sute de km mi-a scazut consumul de la 11-12 la 9-10 folosind 100% AC sau caldura.Ca sa ma conving de efectele lui, l-am dat jos, am mai mers cateva sute de km iar consumul a revenit la >11...La inceput am crezut ca este doar in mintea mea ca folosind ala consumul este mai mic, dar facand acest test (montat-demontat) sunt sigur ca este bun.I-am dat unui prieten perechea (setul este de 2 bucati) cu un mercedes diesel sa probeze si el sa vedem daca se confirma. -ca masina- imi place ca este mare, raport pret-calitate-dotari este ok , sunt multumit, dar se putea si mai bine.Un prieten si-a luat Kia Ceed cu aceasi bani si are mai multe dotari (usb,oglinda retrovizoare heliomata,masina a venit chiar si cu bavete de noroi ) -ca piese- nu am inlocuit nimic, doar revizii si benzina. -daca vreti sa cumparati nu alegeti 1.6 benzina, luati 1.8 benzina/2.0 diesel sau mai asteptati, nu va grabiti , o sa regretati ! -vreau sa imi cumpar huse-merita investitia. Daca se poate : -mai au loc intalniri ? - unde si cand ? -navigatie-a cumparat cineva sau a montat cineva vreun model,orice ? -usb in cotiera-exista vreo sansa unde este suportul aux sa fie montat suport usb ? Cei de la reprezentanta mi-au dat raspuns : "nu stim, nu se comanda, n-avem!" -credeti ca la motorul meu de 113 CP daca ii pun un cip si resoftare masina se va simti altfel ? In sensul ca, daca masina va fii mai usor de 'miscat' din loc.Nu stiu cum sunt noile modele, care au 124 Cp.E f greu cu motorul asta de 1.6 sa mergi mai mult de 150 pt ca zgomotul este f mare ( este ca si cand in scaunul din dreapta ar sta motorul), turatia este la peste 4500 si consumul mare.Era buna a 6-a treapta. In concluzie, asta e masina mea, este asa cum e, a fost condusa doar de mine,stiu care sunt problemele ei si defectele ascunse,cate gropi a luat sau nu si este cea mai buna masina Salutare !
  2. Cand incercam si noi ? pe masina mea , nu ma deranjeaza..vreau neaparat usb..
  3. Salut, Eu am montat si boxe in usi spate si scut motor. Pt scut,sfat:nu il cumpara de la reprezentante.Cautal pe net(okazii,etc) il vei gasii pana in 350 ron,se monteaza usor.. Pt boxe,te legi din firele din stalpi..(le-am montat la reprezentanta,e tot ce iti pot spune)..
  4. Salut ! Am si eu o intrebare . Am desfacut saptamana asta cotiera.Si am vazut sistemul auxiliar cum este montat si ca se poate scoate.Exista vreo sansa sa pot monta un sistem USB pt stick ? ori in locul auxiliarului , ori in spatiul liber ? MS !
  5. Am zis ' stiu cum e ' pt ca am patit-o sa fac accident si chiar si acum se mai intampla in trafic ca alte persoane sa aibe folii pe geamuri si pe stopuri.. Cred ca fiecare are grija de masina lui in 'felul' sau...am de gand sa ii pun si colant pe plafon, putin pe bara din spate jos si pe bara din fata tot jos.. Am autorizatie pt foliile de pe geamuri ( omologate la rar printr-o cunostinta ) pt stopuri nu exista autorizatie.. Nu merg cu proiectoarele aprinse . Pt mine proiectoarele nu sunt o fita . Sa nu te gandesti ca merg pe pozitii si cu proiectoarele pornite..eu chiar ma bucur ca farurile se aprind automat la pornirea motorului ..
  6. PS : pt cei care vor sa vb bogdanel_pushtiu@yahoo.com bafta ! Stiu cum e Am dat jos stopul de pe spate si am pus pe toata luneta , nu am decupat folia dupa forma stopului , iar pe stopuri am pus direct pe ele Si in cazul lunetei si in cazul stopurilor se vede cand apas frana Da f bn pe masina
  7. salut , referitor la display-ul de 7" care are navigatie gps si radio cd mp3 cu toochscreen, tv, bluetooth si etc m-ar interesa si pe mine f mult.Mai ales pt slotul usb..i-am intrebat la reprezentanta daca au posibilitatea sa monteze separat in cotiera si slot usb si mi-au zis ca nu se poate.Am incercat sa conectez un sistem gen intrare aux si iesire usb dar nu a fost recunoscut de masina.M-ar interesa sa mearga si comenzile de pe volan.e f rau cand conectezi un mp3 sau ipod la aux si trebuie sa stai cu mana pe el sa il butonezi in loc sa fii atent la drum..deci daca se mai hotaraste cineva , chiar as vrea sa comand din china . Pana acum pe cruze'ul meu am pus folii pe geamuri spate + luneta , folie pe stopuri , miam pus boxele pe usile din spate.Mi-am comandat scutul pt motor ( este pe okazii la 365 ron ) am vazut ca la comandat de la reprezentanta la 8 mil . As vrea sa mai comand de la reprezentanta aparatorile de noroi fata-spate care sunt 150 ron ( cam mult ) , sa imi pun dvd in loc de casetofon ( este enorm de mic , doar o linie ) , sa imi montez instalatie de xenon , si poate candva si cipuri la motor. Masina merge bine , imi place f mult forma ei , interiorul ( exceptie casetofonul mic ) volanul si mai ales schimbatorul care este f mic . Eu am LS si cel mai rau si cel mai rau care ma seaca este consumul.Masina este 1.6 si 113 cp dar cred ca este cam putin pt cat este de mare , de aceea si consumul de 10-11 care il am cu ea in oras.In afara cand trec de 110 ( si cu toate ca merg constant , ar fii fost ideal un LT sau pilot automat ) imi ia intre 7 si 8 . Chiar imi pare rau ca nu miam luat LS 1.8 sau macar LT 1.6 ... dar nu am mai avut rabdare inca 2-3 luni... Ceva care mi se pare f prost la ea sunt senzorii de parcare spate care tiuiee din ce in ce mai tare cu cat distanta se reduce..Sunt degeaba in bara , nu ma orientez niciodata dupa ei. In rest sunt multumit de ea. As vrea sa stiu daca si-a montat cineva instalatie xenon , dvd in loc de casetofon cam cat a costat si daca merita... multumesc !
 

×
×
  • Create New...