Jump to content

yman

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About yman

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1,5
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    is-06-vxj
  1. Am avut o problema asemanatoare cu espero (turatie la mers in gol peste 2500) Schimbat iac , senzor acceleratie si senzor vacum -aceleasi simtome. Am gasit in cele din urma "buba" furtumasele care ies din senzorul de vacum si cel care iese din clapeta de acceleratie INFUNDATE . Inlocuite = REZOLVAT PROBLEMA Sper sa fie de folos si altora. O zi buna !
  2. Contactul nu e sigur (ar trebui sa nu porneasca cind se incalzeste afara) Exista ceva senzori de temperatura ? Am verificat dimineata "pe racoare" 1 Contact borne baterii (desi in bord se aprind beculetele si cind dau de cheie nu-si schimba intensitatea luminii de loc) 2 Contacte capac delco+ fise 3 Contact bobina de inductie 4 Contacte IAC si TPS Daca unu din ele ar fi fost de vina dupa curatare (desi nu erau colmatate deloc) si in cazul unui contact imperfect ar fi trebuit sa porneasca. DEGEABA TOT NU A VRUT SA PORNEASCA Mesterii au zis ca trebuie sa o vada atunci cind nu porneste (da io incep la 7 serviciul si vin seara cind ei se culca asa ca nu prea sunt sanse) Astept sfaturi si pareri (ca vine iarna acusi si....) Nu am umblat la electromotor (la contacte)
  3. de cite 3-4 ori am incercat in fiecare zi. Azi dimineata am patit la fel. (nu a pornit) 14 grade arata termometru. Se aude pompa ...se stinge cecul si invirti de cheie...degeaba nu porneste. nu se aude nimic (nici un clic macar)
  4. Ziua buna Se da una bucata Matiz 2002 functionare perfecta pina intr-o zi dimineata ora 7 cind nu a vrut sa mai porneasca (bagat cheie in contact asteptat sa se stinga becurile pompa de benzina sa amorsat...si...NIMIC...nici un sunt). Am venit de la servici ora 16 am incercat iar si surpriza... apornit la sfert de cheie. A doua zi ora 7 surpriza iar nu a pornit .La ora 16 incercat surpriza a PORNIT LA SFERT DE CHEIE. Am deja 4 zile in care patesc la fel Are cineva ideie din ce cauza apare acest FENOMEN ? (mentionez ca nu am umblat deloc sub capota) Sa fie un senzor ceva ?HABAR NAM Va rog un sfat . Mesc anticipat
  5. Nu stiu cine e ELV-U . da ... am sa ma interesez . Ms. de sfat. o zi buna
  6. Buna ziua ! AM si io o problema: Espero 1.5 la pornire motor porneste si ventilatorul radiatorului care functioneaza pina la oprirea motorului. Ce trebuie sa fac ?
 

×
×
  • Create New...