Jump to content

Micutu'

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Micutu'

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/19/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    danpuri

Profile Information

  • Interests
    cars, audio and beyond
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Ticozaurus Rex
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    B-XX-K_D
  1. Buna, am aceleasi probleme cu huruitul care se aude la pornirea Tico 130k km. cand apas ambreiajul pur si simplu zici ca nu mai are nimic. dus masina la mecanic schimbat uleiul cu original de cutie (destul de scump ). rezultatul a fost ca pe moment s-a imbunatatit parca ceva insa dupa a revenit mai rau. bineinteles a venit si vremea fff rece. La -15 zici ca e sanie cu zurgalai de huruiala, apesi ambreiajul liniste totala. Apropos mecanicul care s-a mai consultat cu un specialist tico a spus ca e o problema si ca asa fac multe. Sincer eu nu ma impac cu acest diagnostic pentru ca nu e normal, posibil sa strice si altceva si e ff deranjant. Daca stie cineva cun a scapat de zgomot ..need help !!!
  2. jantele si sunt rulate ~ 18000 km 2 OK 2 ciocanite 500.000 lei
  3. Vazut ieri intr-o parcare un Matiz de Arges cu cauciucuri 195/45/13 si jante aliaj CMS. Arata destul de bine. Nu am avut de la cine sa iau impresii.
  4. Micutu'

    Just Matiz

    Nu mai cita mesajul anterior Multumesc si ne vedem de saptamana viitoare la intalnire ! Poze mai clare cand fac rost de un aparat mai bun!
  5. Micutu'

    Just Matiz

    Salutare tuturor membrilor WOO mai ales Flex si NFS care au niste Matize frumoase Dar sa trecem la subiect prezentarea lui Matizache. Dupa ce mai multi ani am avut masini de serviciu plecand de la Papuc , Tico, Niva , Berlina , Fabia am ales anul acesta sa schimb ceva in viata mea. Pe langa job a trebuit sa-mi iau si masina personala. Si ce sa iti iei cu 4000 euro?? Ati ghicit ...una bucata Matiz Rosu Super E Classe. Am avut de ales intre nou in leasing sau aceasta oportunitate E Classe 13000 Km la bord din 2004 ~ 3800 euro. Ma bucur ca am ales Euro 2 pt ca am un consum bun ~ 6.5 % in oras si in 5000 km cat i-am dat in 3 luni nici o problema. (doar celebra caseta de directie pe garantie). Cu toate ca nu prea am prea multe imbunatatiri de prezentat am destule in proiect pt ca am rumegat rubrica "Masina mea" Deci avand in vedere ca ne lungim : Matiz E classe - rosu super Detaliile tehnice le stiti cu toti Alarma Alcar Inchidere centralizata de la aceeasi firma - cred Radio CD-MP3 -Panasonic CQ C301N 2 boxe - Pioneer fata 2 boxe - no name spate Paravanturi fata fumurii fac toti banii Ornament spate care face zgomot - tiuie dupa o anumita turatie (se sperie Loganele cand ma iau la intrecere cu ele) - stiu ca nu se mapeaza pe Matiz da pana imi iau Borla trebuie sa bazaie ceva Mi-am innegrit stopurile pe spate - nu de alta dar da bine pe rosu Folie Llumar semiinchisa luneta, fata si spate puse la o firma din Crangasi - Carglass autorizatie RAR cu tot tacamul dar numai pe luneta si spate, fata am facut-o pe barba mea Ultimul cadou jante aliaj CMS Ca si proiecte: - faza cu temporizator pe stergatoare ca sunt enervante - evacuare sport Borla - 2 JBL pe spate sau altceva nu stiu inca - alte chestii misto vazute pe acest forum in functie de buget... Cam asta este... O masina buna la banii pe care ii dai, cheie si pleaca. Consum bun din PDV ul meu, OK in oras 6.5%, Ok si afara da sa nu bata vantul 5% ) Ceva poze facute cu telefonul...
  6. Salut! Folie Llumar pusa la o firma Carglass undeva prin Crangasi. Luneta , laterale spate si fata da pe barba mea nu varianta foarte inchisa ci cea imediat urmatoare. Da bine si seara nu am pb cu farurile din spate, nu incomodeaza la vizibilitate nu am obs nici o disconfort la trecerea de la geamuri clare la cele cu folie. Pe fata nu s-au zgariat, si de politie nu am avut incidente pana acum ! Pt spate am certificare RaR da pt fata nu.
  7. Flexx - ule ma intereseaza si pe mine ceva de genul amortizoare , arcuri care sa imbunatateasca stabilitatea. Mai ales de cand am fost pe la Durau si intr-o curba cu gropi pe franare am simtit ca se rastoarna. Mai ai serviciul pe langa Fainari sau vii la intalnire joi ? As vrea sa vad cum se simte drumul in Matizul tau!!
  8. Micutu'

    Daewoo Matiz E

    Buna, De unde ai luat cotiera ? Este discreta si cred ca nu incomodeaza la schimbatul vitezelor? >-
  9. Buna, Vreau si eu 1 pereche de suporti cu Daewoo Club. Vin astazi la intalnire si achit. 10x
  10. Buna, Pt.Satori Vreau si eu 2 colante cu Daewoo Club si o pereche de suporti numere! Vin astazi la intalnire 19.30 si platesc cash. Se poate? Multumesc
  11. Micutu'

    Joace AUTO pe PC

    NFS MOST WANTED pare dragut de abia l-am inceput.
 

×
×
  • Create New...